MASINUTE MICI DE CURSE - JOCURI CU MASINI

Publicitate

Nume Joc: MASINUTE MICI DE CURSE

Descriere Joc: Cursele masinutelor fac parte din cadrul jocurilor cu intreceri in care va trebui sa iti gasesti masina potrivita pe care sa o conduci, dupa care sa te inscri la participarea tuturor curselor pe care le ai, iar in momentul in care ajungi sa treci de toate aceste nivele de dificultate sa iti schimbi kartul din prezent pe unul mult mai puternic, mai nou si mai mare, asta te va ajuta sa castigi probe importante de dificultate. Mare atentie la diferitele accidente pe care e posibil sa le ai in noul joc, deoarece misiunea masinutelor va fi destul de complicata deoarece masinile sunt inarmate cu bombe, cu rachete, cu gloante pe care nu ezita sa le foloseasca impuscand astfel tot ce le iese in cale. Atentie si la petele de ulei pe care le ai ai pe tot parcursul traseului care sunt foarte periculoase deoarece daca calci intr-o astfel de balta vei aluneca foarte tare.

Instructiuni Joc: cu sagetile va trebui sa conduci cursele masinutelor mici si sa reusesti sa castigi din ce in ce mai multe puncte bonus pentru fiecare nivel de dificultate.

Cuvinte Cheie: jocuri de curse, jocuri curse cu masini, jocuri cu masini mici, jocuri cu carturi, jocuri curse kart, jocuri cu karturi, jocuri cu masini micute, jocuri cu masinute,

Jucat de: 2621 Ori

Punctaj Joc: 53 / 100

MASINUTE MICI DE CURSE - JOCURI CU MASINI

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI CU MASINI

Comenteaza jocul MASINUTE MICI DE CURSE

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: