TRACTOARE MARI - JOCURI CU TRACTOARE

Publicitate

Nume Joc: TRACTOARE MARI

Descriere Joc: Un super joc cu Tractoare Mari, tractoare de tractat si de transportat marfa tocmai a fost adaugat pe site-ul nostru si dorim sa va prezentam jocul pentru a sti cum sa-l jucati. Mai intai va trebui sa conduci tractorul cel mare la depozitul de pietre, de carbuni, mina, dupa care sa apesi pe SPACE pentru a bascula intreaga incarcatura in remorca tractorului si astfel sa ai un tractor plin de marfuri pe care sa il conduci spre depozitul de marfuri unde va trebui sa ajungi si sa descarci intreaba incarcatura ajutat de o macaraua. Mare atentie la modul in care conduci printre pomii, copacii de pe intreg traseul tau, incearca sa ajungi la finalul nivelelor de dificultate cat mai repede, ceea ce inseamna ca doar asa vei putea castiga puncte bonus in actiunea ta. Mare atentie la fiecare nivel de dificultate pe care il ai, nu te accidenta cu tracotrul cel mare cu roti mari si remorca deoarece vei fi depunctat de fiecare data.

Instructiuni Joc: cu sagetile va trebui sa conduci, iar de la SPACE va trebui sa apesi sa cada marfa de transport in basculanta jocului Basculante de Transport.

Cuvinte Cheie: jocuri cu tractoare gigantice, jocuri cu tractoare si basculante, jocuri cu tractoare mari, jocuri cu tractoare enorme, jocuri cu tractoare cu pamant, jocuri cu tractoare de carat, jocuri cu tractoare de transportat, jocuri cu tractoare in padure, jocuri cu tractoare si glorii, jocuri cu tractoare de tras, jocuri cu tractoare de teren, jocuri cu tractoare farming simulator, jocuri cu tractoare fiat, jocuri cu tractoare fendt, jocuri cu tractoare ford, jocuri cu tractoare giondir, jocuri cu tractoare john deere, jocuri cu tractoare jondir, jocuri cu tractoare la volan, jocuri cu tractoare la semanat, jocuri cu tractoare la padure, jocuri cu tractoare la balotat, jocuri cu tractoare la cosit,

Jucat de: 11622 Ori

Punctaj Joc: 62 / 100

TRACTOARE MARI - JOCURI CU TRACTOARE

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI CU TRACTOARE

Comenteaza jocul TRACTOARE MARI

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: