PINGUINUL SOMNAMBUL - JOCURI DE LOGICA

Publicitate

Nume Joc: PINGUINUL SOMNAMBUL

Descriere Joc: Pinguinul Somnambul este un pinguin foarte puturos care cum ajunge in dormitor si pune capul pe perina incepe sa adoarma instant, problema apare in momentul in care pinguinul nostru ajunge sa umble in somn, si merge pretutindeni cu ochii inchisi, iar tu va trebui sa ai mare grija de acesta sa nu faca prostii in timp ce umbla peste tot. Mare atentie la modul in care treci de toate probele de dificultate ale jocului astfel incat tu av trebui sa ii eliberezi calea pinguinului, sa ii gasesti toate obstacolele care stau in calea acestuia si sa i le tragi din cale. Porneste mecanismele speciale astfel incat pinguinul nostru somnambul sa reuseasca sa treaca de toate nivelele de dificultate ale noului joc de logica.

Instructiuni Joc: cu mouse-ul va trebui sa faci o treaba cat mai buna si sa il feresti pe prietenul nostru de toate obstacolele jocului cu Pinguinul Somnambul.

Cuvinte Cheie: jocuri cu pinguinul somnambul, jocuri cu pinguini, jocuri logice 2012, jocuri de logica 2012, jocuri cu pinguini care umbla in somn, jocuri cu pinguini care merg in somn, jocuri cu somnambuli,

Jucat de: 8409 Ori

Punctaj Joc: 68 / 100

PINGUINUL SOMNAMBUL - JOCURI DE LOGICA

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI DE LOGICA

Comenteaza jocul PINGUINUL SOMNAMBUL

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare:

ha frumos il recomand la toti copii pe care ai cunosc eu dar si prieteni lor mei si la prieteni lor

ROBERT ALEXANDRU 9 ANI