TRACTOARE CARE SAR - JOCURI CU TRACTOARE

Publicitate

Nume Joc: TRACTOARE CARE SAR

Descriere Joc: Tractoarele care sar pe panta din noile jocuri pentru copii sunt printre cele mai frumoase, cele mai noi si mai tari jocuri online in care va trebui sa apesi cu mouse-ul pe pedala de acceleratie a tractorului si in functie de cat de repede vrei sa mergi cu acesta va trebui sa tii apasat, iar tractorul va accelera cat vrei tu si va ajunge la o viteza pe care tu o consideri suficienta pentru a sari peste obstacolele pe care le are in fata. Ferma fermierului este plina de animale, de pasari, de gaini printre care se enumera gaini, pui de gaina, vaci, porci, oi, capre, rate, gaste peste care tu va trebui sa sari cu tractorul ce il ai in noul joc de copii. Mare grija deoarece daca accelerezi prea tare s-ar putea sa nu reusesti sa pui frana, sa te opresti si vei ajunge exact in grajdul animalelor, iar atunci jocul se va sfarsi si totul se va termina.

Instructiuni Joc: cu ajutorul mouse-ului va trebui sa apesi cat mai bine pe pedala de acceleratia tractorului sau tractoarelor de la ferma unde tractoarele de viteza au prioritate.

Cuvinte Cheie: jocuri cu tractoare cu pedala, jocuri cu tractoare de accelerat, jocuri cu tractoare cu acceleratie, jocuri cu tractoare la ferma, jocuri cu tractoare cu animale, jocuri cu tractoare si pasari, jocuri cu tractoare si animale, jocuri cu tractoare si fermieri, jocuri cu tractoare de sarit, jocuri cu tractoare zburatoare, jocuri cu tractoare care sar, jocuri cu tractoare care zboara, jocuri cu tractoare 2013, jocuri cu utilaje agricole,

Jucat de: 3470 Ori

Punctaj Joc: 20 / 100

TRACTOARE CARE SAR - JOCURI CU TRACTOARE

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI CU TRACTOARE

Comenteaza jocul TRACTOARE CARE SAR

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: