TRACTOARE 4X4 - JOCURI CU TRACTOARE

Publicitate

Nume Joc: TRACTOARE 4X4

Descriere Joc: Un super joc cu un tractor mai ciudat, mai interesant decat unul obisnuit care merge la arat, la discuit sau la pluguit cu remorca, deoarece acesta va fi un tractor mult mai puternic, mai mare, cu 4x4 un cuplaj deosebit de tare. Incearca sa treci peste toate obstacolele pe care le ai in noile jocuri de copii oferite gratis tuturor celor care sunt pasionati de conducerea acestor tractoare. Mare atentie la obiectele dintre care lazi, cutii, cupe, damburi, dealuri, munti, urcaturi si coborasuri peste care va trebui sa treci deoarece doar asa poti castiga aceste nivele de dificultate ale super jocurilor de indemanare cu utilajele agricole. Acest tractor este un tractor de tras, de tractat pe care va trebui sa il conduci cat mai bine, sa nu te accidentezi cu acesta, sa nu te rastorni cu remorca ta pe care acum o ai in fata, iar motorul tractorului se afla in spate. Vei observa ca acesta va face foarte mult fum, iar asta inseamna ca consuma foarte mult combustibiul indiferent de motorica sau benzina.

Instructiuni Joc: cu ajutorul mouse-ului precum si a tastelor de la calculator va trebui sa conduci un tractoras 4x4 la o cursa sau la o intrecere de tractoare 4x4.

Cuvinte Cheie: jocuri cu tractoare 2012, jocuri cu tractoare 2013, jocuri cu tractoare pe munte, jocuri cu tractoare ciudate, jocuri cu tractoare interesante, jocuri cu tractoare frumoase, jocuri cu tractoare pe dealuri, jocuri cu tractoare de urcat, jocuri cu tractoare de condus, jocuri cu tractoare puternice, jocuri cu tractoare de tras, jocuri cu tractoare de tractiune, jocuri cu tractoare cu remorca, jocuri cu tractoare cu remorci, jocuri cu tractoare gratis, jocuri cu tractoare gratuite, jocuri cu tractoare de jucarie, jocuri cu tractoare 3d, jocuri cu tractoare mari, jocuri cu tractoare belarus, jocuri cu tractoare bengoase, jocuri cu tractoare cool, jocuri cu tractoare misto, jocuri cu tractoare belea,

Jucat de: 9982 Ori

Punctaj Joc: 60 / 100

TRACTOARE 4X4 - JOCURI CU TRACTOARE

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI CU TRACTOARE

Comenteaza jocul TRACTOARE 4X4

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: