EXCAVATOARE DE SAPAT - JOCURI CU EXCAVATOARE

Publicitate

Nume Joc: EXCAVATOARE DE SAPAT

Descriere Joc: Sapa alaturi de excavatoarele pe care le ai in noile jocuri de copii alaturi de care va trebui sa conduci toate excavatoarele pe care le ai si in cele din urma sa ajungi sa castigi nivele de dificultate din ce in ce mai grele, mai complicate deoarece doar asa vei putea sa-ti schimbi excavatorul pe care il ai. Santurile si traseele pe care va trebui sa le construiesti alaturi de acest excavator deosebit de puternic si de mare pe care il avem. Incearca sa conduci de la volan acest excavator, iar ajutat de lame, de cupe indiferent ca vorbim despre o cupa pe fata a excavatorului sau o cupa pe spate a acestuia, deoarece va trebui sa castigi toate probele puse la cale in noul joc. Sapaturile in pamant, in mina, in mine, vor trebui sa aibe un singur scop si anume crearea labirinturilor si drumurilor necesare astfel incat buldozerele, tractoarele, camioanele si tirurile sa ajunga sa transporte marfurile pe care le ai in acest joc. Escaveaza cat mai repede aceste traseuri si incearca astfel sa reusesti sa gasesti finalul nivelelor de dificultate.

Instructiuni Joc: cu sagetile va trebui sa conduci excavatorul cel puternic alauri de care va trebui sa sapi cat mai bine in pamant, in scoarta terestra si sa creezi gaurile si gropile necesare.

Cuvinte Cheie: jocuri cu excavatoare de sapat, jocuri cu excavatoare care sapa santuri, jocuri cu excavatoare care sapa, jocuri cu excavatoare cu cupa, jocuri cu excavatoare mania, jocuri cu excavatoare noi, jocuri cu excavatoare pentru copii, jocuri cu excavatoare 3d, jocuri cu excavatoare si tractoare, jocuri cu escavatoare, jocuri cu escavatoare de sapat, jocuri cu masini care sapa, jocuri cu utilaje care sapa, jocuri sapa in pamant, jocuri fa gropi, jocuri cu excavatoare care sapa, jocuri cu excavatoare care sapa santuri, jocuri cu excavatoare care sapa in pamant, jocuri cu excavatoare pe senile, jocuri cu excavatoare 2012, jocuri cu excavatoare 2013, jocuri cu excavatoare in mina,

Jucat de: 38703 Ori

Punctaj Joc: 72 / 100

EXCAVATOARE DE SAPAT - JOCURI CU EXCAVATOARE

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI CU EXCAVATOARE

Comenteaza jocul EXCAVATOARE DE SAPAT

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: