MACARALE DE RIDICAT - JOCURI CU MACARALE

Publicitate

Nume Joc: MACARALE DE RIDICAT

Descriere Joc: Macaraua Mobila este primul joc cu macarale, in care va trebui sa inveti sa controlezi aceste utilaje de pe santierul de constructii pe care il avem in noul joc de copii oferit gratis. Mai intai va trebui sa incarci toate lazile, toate cutiile, obiectele, masinile, utijale pe bratul fix al bacaralei dupa care sa incepi sa conduci macaraua sus pe blocul muncitorilor acolo unde toti acesti oameni au mare nevoie de ea deoarece doar ajutati de o macaraua pot castiga toate aceste puncte puse la bataie in noul joc. Fii cat mai atent la modul cu manuiesti macaraua deoarece nu ai voie sa pierzi marfa pe care o ai de-a lungul traseului deoarece vei fi depunctat. Indiferent de materialele pe care le ai de transportat, ca este vroba despre fier, lemn, mobila, autovehicule, tractoare, combine, excavatoare, materiale de constructii pentru muncitorii care ridica un bloc va trebui sa le incarci dupa care sa faci tot posibilul ca acestea sa ajunga pe varful cladirilor.

Instructiuni Joc: cu mouse-ul va trebui sa tragi macaraua noului joc pe care o avem chiar aici si sa incerci sa treci de toate nivelele de dificultate ale jocurilor gratuite.

Cuvinte Cheie: jocuri cu macarale de incarcat, jocuri cu macarale de ridicat, jocuri cu macarale pe santier, jocuri cu macarale cu marfa, jocuri cu macarale cu cutii, jocuri cu macarale si muncitori, jocuri cu macarale si oameni, jocuri cu macarale, jocuri cu macarale 3d, jocuri cu macarale care sapa, jocuri cu macarale cu magneti, jocuri cu macarale care incarca lemne, jocuri cu macarale 2012, jocuri cu macarale turn, jocuri cu macarale mari, jocuri cu macarale cu magnet, jocuri cu macarale gratis, jocuri cu macarale pe roti, jocuri cu macarale mania,

Jucat de: 18589 Ori

Punctaj Joc: 36 / 100

MACARALE DE RIDICAT - JOCURI CU MACARALE

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI CU MACARALE

Comenteaza jocul MACARALE DE RIDICAT

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: