MACARALE SI CUTII - JOCURI CU MACARALE

Publicitate

Nume Joc: MACARALE SI CUTII

Descriere Joc: Noul joc cu Macarale si Cutii este un joc de indemanare cu vehiculele mari in care va trebui sa ajutat de o macaraua sa reusesti sa ridici un turn cat mai mare de cutii, de lazi astfel incat sa obtii un punctaj cat mai mare de-a lungul jocului si astfel sa reusesti sa ajungi in fruntea clasamentului jucatorilor. Mai intai vei avea de ridicat turnul cu macaraua cea harnica ajutat de cutiile cele mari, iar dupa ce turnul este compui din cutiile mari va trebui sa asezi cutiile cele mici una peste cealalta si astfel sa construiesti un turn cat mai mare, sa ai ajungi sa zidesti cutiile cat mai bine. Ceea ce este cel mai important in noul joc este sa nu gresesti in ceea ce priveste coborarea cutiilor deoarece fiecare cutie trebuie pusa una peste cealalta, iar in momentul in care nu reusesti sa le asezi in asa fel vei fi depunctat. Mare grija la oamenii care sunt pe langa macaraua ta in timp ce ridici cutiile noului joc online de copii.

Instructiuni Joc: cu mouse-ul va trebui sa te descurci cat mai bine si sa incerci sa treci de toate nivelele de dificultate ale jocurilor de copii gratuite.

Cuvinte Cheie: jocuri cu macarale si cutii, jocuri ridica turnul, jocuri cu turnuri, jocuri construieste turnul, jocuri cu macarale si turnuri, jocuri cu macaraua harnica, jocuri cu macarale si lazi, jocuri cu macarale si masini, jocuri cu masina macaraua, jocuri cu macarale, jocuri cu macarale 3d, jocuri cu macarale care sapa, jocuri cu macarale cu magneti, jocuri cu macarale care incarca lemne, jocuri cu macarale 2012, jocuri cu macarale turn, jocuri cu macarale mari, jocuri cu macarale cu magnet, jocuri cu macarale gratis, jocuri cu macarale pe roti, jocuri cu macarale mania,

Jucat de: 22995 Ori

Punctaj Joc: 59 / 100

MACARALE SI CUTII - JOCURI CU MACARALE

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI CU MACARALE

Comenteaza jocul MACARALE SI CUTII

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: