INCARCA VAPORUL - JOCURI CU MACARALE

Publicitate

Nume Joc: INCARCA VAPORUL

Descriere Joc: Incarca Vaporul este un joc de copii in care va trebui sa utilizezi cat mai multe dintre macaralele cu carlig, cu magneti pe care le ai indiferent daca acestea sunt cu brat fix sau au brat care se misca, cu brat mobil. Incearca sa ridici cutiile din fier, lazile din lemn pe care le pe port si astfel sa incerci sa incarci cat mai repede vapoarele venite in sport pentru a fi incarcate cu marfa. Marfa pe care va trebui-i sa o ridici alaturi de macaraua pe care o ai este o marfa destul de grea, de greu de manipulat cu ea deoarece vapoarele si barcile de carat marfa sunt mult mai usoare, iar in momentul in care tu vei da comanda macaralei sa arunca marfurile direct in vapor de la inaltime destul de mare s-ar putea ca barca sa nu reziste si astfel sa se rastoarne impreauna si alaturi de comandantul vaporului. Castiga cat mai multe puncte bonus il noile jocuri de copii oferite in mod gratis tuturor jucatorilor.

Instructiuni Joc: cu mouse-ul va trebui sa gestionezi noul joc de copii si astfel sa incarci toate vapoarele pe care le ai prezente in super jocurile cu barci si cu marfuri oferite in mod gratuit tuturor jucatorilor.

Cuvinte Cheie: jocuri de incarcat, jocuri incarca marfa, jocuri cu macarale cu magneti, jocuri cu macarale cu magnet, jocuri cu macarale de marfa, jocuri cu macarale de ridicat, jocuri cu macarale si cutii, jocuri cu macarale si lazi, jocuri cu macarale si vapoare, jocuri cu macarale si barci, jocuri cu macarale de incarcat, jocuri cu macarale de incarcat vapoare, jocuri de incarcat marfa, jocuri de incarcat marfa cu macaraua, jocuri cu macarale 2013, jocuri ship loader,

Jucat de: 13650 Ori

Punctaj Joc: 30 / 100

INCARCA VAPORUL - JOCURI CU MACARALE

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI CU MACARALE

Comenteaza jocul INCARCA VAPORUL

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: