MACARALE CU BILA - JOCURI CU MACARALE

Publicitate

Nume Joc: MACARALE CU BILA

Descriere Joc: Noile jocuri cu Macarale cu Bila fac parte din jocurile distructive in care va trebui sa spargi si sa distrugi tot ceea ce ai in jurul tau, sa arunci in aer toate cladirile, casele, blocurile orasului in care te plimbi cu macaraua cea noua, macaraua cea mare cu bile care distrug tot ceea ce le ies in cale. Incearca sa gasesti strategiile potrivite pentru a ajunge la finalul nivelelor de dificultate si astfel a castiga din ce in ce mai multe puncte bonus care te vor ajuta sa ajungi la finalul distrugetii cladirilor si constructiilor pe care macaraua cu bila le-a rezolvat. Obtinera cator mai multor puncte bonus in fiecare nivel de dificultate va duce la rezolvarea punctelor bonus pe care le ai, iar astfel va trebui sa treci de fiecare nivel de dificultate si sa distrugi masini, camioane, tiruri, buldozere, excavatoare, vehicule de tot felul precum si tot ceea ce gasesti in noul joc de copii.

Instructiuni Joc: cu sagetile va trebui sa conduci macaralele pe care le ai in noile jocuri de copii si astfel sa incerci sa treci de toate nivelele de dificultate castigand meci dupa meci impotriva cladirilor vechi de demolat.

Cuvinte Cheie: jocuri cu macarale 2012, jocuri cu macarale mari, jocuri cu macarale cu bile, jocuri cu macarale cu bila, jocuri cu macarale de distrus, jocuri cu macarale de demolat, jocuri cu macarale care distrug case, jocuri cu macarale care sparg clase, jocuri cu macarale de distrus cladiri, jocuri cu macarale gigantice, jocuri cu macarale uriase, jocuri cu macarale pentru copii, jocuri cu macarale de copii, jocuri de distrus, jocuri distructive,

Jucat de: 7839 Ori

Punctaj Joc: 0 / 100

MACARALE CU BILA - JOCURI CU MACARALE

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI CU MACARALE

Comenteaza jocul MACARALE CU BILA

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: