MEMORIE VIZUALA - JOCURI DE LOGICA

Publicitate

Nume Joc: MEMORIE VIZUALA

Descriere Joc: Memoreaza toate cartile pe care le ai in fata si care intruchipeaza diferite animale domestice, animale salbatice prezente pe cartile pe care tu va trebui sa le memorezi cat mai repede, cat mai bine astfel incat sa reusesti sa le imperechiezi pe toate acestea si sa elimini doua cate doua pe care le consideri tu ca sunt identice. Mare atentie la modul in care reusesti sa elimini toate aceste carti cu animale astfel incat timpul iti va da de furca in cazul in care vrei sa obtii un punctaj bonus mare, deoarece animalele trebuiesc sa dispara in cel mai scurt timp. In joc vei face cunostinta cu maimute, elefanti, cimpenzei, caini, pisici, porci, vaci precum si alte animale pe care va trebui sa le memorezi vizual cat mai bine.

Instructiuni Joc: cu mouse-ul va trebui sa treci de toate nivelele noului joc de indemanare si astfel sa reusesti sa castigi din ce in ce mai multe puncte bonus, insa toate acestea in noul joc de Memorie Vizuala.

Cuvinte Cheie: jocuri cu memorie vizuala, jocuri cu carti, jocuri cu animale, jocuri memoreaza animale, jocuri de memorie pentru copii, jocuri de memorie pentru adulti, jocuri memoreaza poze, jocuri memoreaza imagini,

Jucat de: 11117 Ori

Punctaj Joc: 80 / 100

MEMORIE VIZUALA - JOCURI DE LOGICA

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI DE LOGICA

Comenteaza jocul MEMORIE VIZUALA

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: