MORI DE VANT - JOCURI DE LOGICA

Publicitate

Nume Joc: MORI DE VANT

Descriere Joc: Incearca noul joc de gandire in care va trebui sa porbnesti cat mai multe dintre morile de vant pe care le ai in noul joc de gandire, astfel incat sa reusesti sa ajungi in fruntea tuturor nivelelor de dificultate prin pornirea mecanismelor logice cu ajutorul carara va trebui sa dai viata morii de vant astfel incat sa produci energie verde, energie eoliana care nu polieaza. Fii cat mai atent la modul in care trebui sa asezi rotile morii de vant astfel incat sa o pornesti si incearca sa ajungi la cele mai complicate, grele si complexe nivele de dificultate ale super jocului pentru copii mici, insa in cazul in care adultii vor juca acest joc nu se vor plictisi.

Instructiuni Joc: cu mouse-ul va trebui sa faci tot ceea ce iti sta in putinta astfel incat sa reusesti sa treci de toate probele de dificultate ale noului joc cu aceste Mori de Vant.

Cuvinte Cheie: jocuri cu mori de vant, jocuri logice pentru adulti, jocuri de logica pentru adulti, jocuri cu rotite, jocuri de gandire, jocuri de gandire pentru adulti, jocuri ecologice, jocuri antipoluare, jocuri cu mecanisme, jocuri porneste mecanismul,

Jucat de: 13315 Ori

Punctaj Joc: 73 / 100

MORI DE VANT - JOCURI DE LOGICA

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI DE LOGICA

Comenteaza jocul MORI DE VANT

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: