AVENTURA LUI ALADIN - JOCURI DE AVENTURA

Publicitate

Nume Joc: AVENTURA LUI ALADIN

Descriere Joc: Aventura lui Aladin incele in momentul in care iubita sa Jasmine este rapita de oamenii cei rai astfel inca pritenul ei va trebui sa ia masuri si sa porneasca in aventura care o va duce inapoi acasa. Mai intai va trebui sa iei covorul fermecat pe care sa il folosesti cat mai bine si alaturi de acesta sa gasesti solutiile necesare astfel incat sa castigi noi puncte ce te vor ajuta sa treci de toate aceste activitati. Duhul magic a lui Aladin, cel albastru care va avea un mare rol in activitatea sa in momentul in care alte persoane incearca sa il ataca nu va trebui sa eziti sa te lupti cu animalele, cu monstrii precum si cu celelalte creaturi ce vin spre tine, iar in noul joc poti sa ataci tot ce iti iese in cale.

Instructiuni Joc: cu sagetile va trebui sa il controlezi pe Aladin si sa incerci sa gasesti solutiile necesare astfel incat sa ajungi la finalele nivelelor de dificultate in noua Aventura lui Aladin.

Cuvinte Cheie: jocuri cu aventura lui aladin, jocuri cu aladin, jocuri de aventura 2012, jocuri cu aladin si jasmine, jocuri cu aladin cu duhul, jocuri cu aladin in tara de aur, jocuri cu aladin comoara, jocuri cu aladin vechi, jocuri cu aladin si lampa fermecata,

Jucat de: 4465 Ori

Punctaj Joc: 75 / 100

AVENTURA LUI ALADIN - JOCURI DE AVENTURA

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI DE AVENTURA

Comenteaza jocul AVENTURA LUI ALADIN

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: