URSULETUL TEDDY - JOCURI DE AVENTURA

Publicitate

Nume Joc: URSULETUL TEDDY

Descriere Joc: Ursuletul Teddy este un ursulet a unei fetite cuminte care a plecat alaturi de familia acesteia in vacanta si si-a luat ursul ei preferat cu ea, insa a avut ghinioului de a-l pierde pe geamul masinii in momentul in care masina a trecut peste o groapa mare, iar Ursuletul Teddy a cazut. Problemele nu inceteaza sa apara in momentul in care ursuletul se vede singur si incepe sa isi vada de aventura pe care o are in noul joc in care incearca sa ajunga acasa la familia care l-a adoptat. Mare atentie la ursul care merge prin padure, deoarece se va intalni cu alte animale haioase si amuzante pe care le va elibera si le va ajuta in ceea ce priveste activitatea acestora. Poti sa te jocu cu fluturii pe care ii ai in padurea misterioasa, sa acumulezi mancare care sa fie pe placul tau si sa iti dea energie astfel incat sa ajungi cat mai departe.

Instructiuni Joc: cu sagetile va trebui sa il conduci pe Ursuletul Teddy la finalul jocurilor de aventura cu acest animal dragut si simpatic.

Cuvinte Cheie: jocuri cu ursuletul teddy, jocuri cu teddy, jocuri de aventura 2012, jocuri cu ursi, jocuri de aventura cu animale, jocuri cu aventura lui teddy, jocuri cu ursuleti,

Jucat de: 2545 Ori

Punctaj Joc: 63 / 100

URSULETUL TEDDY - JOCURI DE AVENTURA

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI DE AVENTURA

Comenteaza jocul URSULETUL TEDDY

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: