BMW SERIA 3 - JOCURI CU MASINI

Publicitate

Nume Joc: BMW SERIA 3

Descriere Joc: Un super joc cu masinile de strada, cele mai rapide si mai puternice masini pe care le-ai condus vreodata, alaturi de care va trebui sa faci o treaba cat mai buna si astfel sa incerci sa gasesti cat mai multe posibilitati de a-ti distruge concurentii si a castiga din ce in ce mai multe curse si intreceri pe care le ai in noul joc sportiv cu masini BMW. Indiferent de modelul bmw-ului pe care il ai ceea ce conteaza este sa gasesti resursele necesare astfel incat sa ajungi sa castigi din ce in ce mai multe probe si nivele de dificultate indiferent daca nu reusesti sa ajungi sa treci de primii concurenti, primii oameni care au masini mai puternice, de o viteza mai mare si cu mult mai multi cai putere ce ii ajuta sa demareze de la start si sa aiba in fata ta un mare pas. Dupa ce reusesti sa castigi primele puncte ale jocului va trebui sa te folosesti de banii pe care i-ai castigat pe aceste curse ilegale desi acestea se desfasoara pe un circuit mic alaturi de toti ceilalti concurenti. Mare atentie la accidentarile pe care s-ar putea sa le ai in noul joc, in noua misiune cu bmw-urile pe care le ai pe care va trebui sa le conduci ireprosabil. Nu te ciocni de parapetii jocului, deoarece seria 3 de la marca BMW este destul de sensibila si s-ar putea sa fi descalificat datorita acestor accidente majore care cauzeaza multe pagube. Probabil vei avea de castigat toate cele 33 de serii ale curselor cu 3 masini seria 3 ale bmwului pe care le vei intalni in noua misiune pentru toti baietii care abia asteapta sa isi ia carnetul de conducere si sa castige toate aceste intreceri si probe sportive.

Instructiuni Joc: cu sagetile va trebui sa conduci masinile Bmw Seria 3 intr-un mod cat mai corect si mai profesionalism la fel ca adevaratii experti in cursele formula 1 sau cursele nascar de strada.

Cuvinte Cheie: jocuri cu bmw, jocuri curse cu bmw, jocuri cu bmw de curse, jocuri cu bmw pentru copii, jocuri cu bwm 2012, jocuri cu bmw 3d, jocuri cu bmw e30, jocuri cu bmw x6, jocuri cu bmw e36, jocuri cu bmw m3, jocuri cu bmw x7, jocuri cu bmw x5, jocuri cu bmw 4x4, jocuri cu bmw sport,

Jucat de: 10975 Ori

Punctaj Joc: 70 / 100

BMW SERIA 3 - JOCURI CU MASINI

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI CU MASINI

Comenteaza jocul BMW SERIA 3

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare:

foaret tare!

romeo