STITCH SI LILO - JOCURI DE AVENTURA

Publicitate

Nume Joc: STITCH SI LILO

Descriere Joc: Noul joc de aventura cu Stitch si Lilo ii pune in evidenta pe cei doi prieteni buni, fata cea cuminte precum si animalul ei preferat alaturi de care merge pretutindeti. In noul joc va trebui sa iti alegi personajul pe care il preferi mai mult si sa incerci sa treci de toate obstacolele pe care le ai in care, sa ajungi cat mai departe peste nivelurile de dificultate ridicate, astfel incat tu va trebui sa sari peste gropile, obstacolele pe care le ai pe plaja cea mare plina de pericole. Incearca sa aduni diamantele pe care le ai in noua aventura a lui Lilo si Stitch care nu se da la oparte de la nimic astfel incat este foarte convins in castigarea tuturor nivelelor de dificultate precum si a aventurii lor care este oferita in mod gratis tuturor copiilor.

Instructiuni Joc: cu sagetile va trebui sa incerci noua aventura pe care o ai in super aventura a jocului cu Stitch si Lilo ce reprezinta aventura acestora.

Cuvinte Cheie: jocuri cu stitch si lilo, jocuri cu stitch, jocuri cu aventura lui stitch, jocuri cu lilo, jocuri cu aventura lui lilo, jocuri de aventura 2012, jocuri de aventura pe plaja,

Jucat de: 2376 Ori

Punctaj Joc: 68 / 100

STITCH SI LILO - JOCURI DE AVENTURA

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI DE AVENTURA

Comenteaza jocul STITCH SI LILO

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: