MASINI TRANSFORMERS - JOCURI CU TRANSFORMERS

Publicitate

Nume Joc: MASINI TRANSFORMERS

Descriere Joc: Noua misiune pe care o ai alaturi de robotii Transformersi si mai ales de masinile acestora gata transformate te va pune la treaba astfel incat in noul joc va trebui sa dai tot ceea ce poti mai mult, sa incerci sa gasesti solutiile necesare astfel incat sa reusesti sa ajungi la finalul probelor sportive, sa fi printre cei mai buni si mai tari concurenti ai noilor jocuri. Mai intai va trebui sa iti alegi masina alaturi de care vei sa concurezi si sa ajungi sa castigi din ce in ce mai multe probe, nivele de dificultate precum si obstacole peste care sa treci deoarece vei avea de ales 4 masini destul de puternice, mari si rapide. Mai intai masina sport Chevrolet Chamaro este o masina de mare viteza, insa la fel de bine poti sa alegi furgoneta Ironhide care este o masina mai mare la fel ca un camion de transport. Optimus Prime este un camion mare, un adevarat tir la care poti sa legi inclusiv o remorca si sa mergi cu el la aceste intreceri, curse cu masinile Transformersilor. Jazz este o masina mai mica pe care o poti conduce, insa sa u crezi ca dimensiunea ei este un impediment in castigarea curselor sportive cu masinile Transformers.

Instructiuni Joc: cu sagetile va trebui sa conduci cat mai bine aceste curse cu masini transformate din robotii Transformers din noul joc de copii oferit in mod gratis tuturor copiilor si fanilor desenelor animate de pe Cartoon Network.

Cuvinte Cheie: jocuri cu transformers, jocuri cu transformers tari, jocuri cu transformers noi, jocuri cu transformers frumoase, jocuri cu transformers de copii, jocuri cu transformers pentru copii, jocuri cu transformers faine, jocuri cu transformers 2012, jocuri cu transformers 2013, jocuri cu transformers cu masini, jocuri cu masini transformers, jocuri cu transformers interesante, jocuri cu transformers cartoon network, jocuri curse transformers, jocuri cu transformers misto, jocuri cu transformers cool, jocuri cu transformers de baieti, jocuri cu transformers cu roboti, jocuri cu roboti care se transforma, jocuri cu roboti si masini, jocuri cu roboti de curse,

Jucat de: 7266 Ori

Punctaj Joc: 100 / 100

MASINI TRANSFORMERS - JOCURI CU TRANSFORMERS

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI CU TRANSFORMERS

Comenteaza jocul MASINI TRANSFORMERS

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: