TRANSFORMERS ENERGON - JOCURI CU TRANSFORMERS

Publicitate

Nume Joc: TRANSFORMERS ENERGON

Descriere Joc: Energon-ul este singura sursa de energie vie pe care robotii Transformers o pot folosi pentru a prinde viata, a se lupta cu decepticonii precum si cu toti ceilalti monstrii, creaturi care vor sa puna capat acestui univers. Ceea ce este cel ami dificil este sa gasesti armele cele mai bune astfel incat sa reusesti sa aperi mina de Energon de decepticonii care vin in continuu cu diversi roboti ce vor sa fure din energonul depozitat la mina de energon. Energonul are culoarea verde aprins si lumineaza in continuu astfa facandu-l foarte vizibil si destul de usor de remarcat. Mare grija la extraterestrii ce vor sa patrunda in mina de energon prin toate locatiile, incearca sa tragi cu rachetele pe care le ai ale autobotilor si sa ii distrugi cu toate fortele posibile, inclusiv navele spatiale, rachetele zburatoare si avioanele ce vin spre el.

Instructiuni Joc: cu mouse-ul va trebui sa tragi cu rachete in inamicii ce vin spre mina de Energon si sa iesi la finalul acestor nivele de dificultate precum si a misiunii robotilor Transformersi.

Cuvinte Cheie: jocuri cu transformers, jocuri cu transformers prime, jocuri cu transformers noi, jocuri cu transformers 2012, jocuri cu transformers cu impuscaturi, jocuri cu transformers cu rachete, jocuri cu transformers cu avioane, jocuri cu transformers cu nave spatiale, jocuri cu transformers energon, jocuri cu transformers tari, jocuri cu transformers de copii, jocuri cu transformers pentru copii, jocuri cu transformers 3d, jocuri cu transformers cu arme, jocuri cu transformers in misiune, jocuri cu transformers in actiune,

Jucat de: 3357 Ori

Punctaj Joc: 0 / 100

TRANSFORMERS ENERGON - JOCURI CU TRANSFORMERS

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI CU TRANSFORMERS

Comenteaza jocul TRANSFORMERS ENERGON

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: