MASINA TRANSFORMERS - JOCURI CU TRANSFORMERS

Publicitate

Nume Joc: MASINA TRANSFORMERS

Descriere Joc: Masina Transformers este una dintre cele mai tari si mai frumoase masini alaturi de care va trebui sa te distrezi de minune incercand sa treci de toate aceste probe pe care le ai in nivelele de dificultate ale jocului, iar ceea ce este cel mai dificil va fi sa gasesti solutiile necesare astfel incat sa transformi masina in diferite masinarii care sa te ajute sa treci de obstacolele pe care le ai in cale. Mai intai apasand pe tasta 1 masina va fi la fel ca o masina normala super puterea ei fiind aceeea de a merge repede si de a sari peste toate obstacolele pe care le are in fata. Tasta a 2-a te va pune sa iti transformi masina intr-o nava spatiala asemanatoare celor a extraterestrilor astfel incat masina isi va ridica rotile si va pluti pentru a putea trece peste flacari, peste gropile cu foc din fata ta sau peste lacurile, marile pline cu apa. Cel de-al 3-lea buton va transforma masina care se transforma la fel ca robotii Transformersi intr-o masina super puternica care merge mai incet insa este mai mare, uriasa si gigantica si are un ferez pe capota ei cu ajutorul caruia poate sa taie toate lemnele pe care le gaseste in cale si sa acumulezi punctele bonus de-a lungul traseului noilor jocuri de copii.

Instructiuni Joc: cu sagetile va trebui sa conduci masina care se transforma pe tot parcursul jocului in diferite masinarii astfel incat sa reuseasca sa treaca de toate probele jocului.

Cuvinte Cheie: jocuri cu transformers, jocuri cu masini transformers, jocuri cu masina transformers, jocuri transformers de condus, jocuri cu masina care se transforma, jocuri cu masini mari, jocuri cu masini care zboara, jocuri cu masini cu fierastrau, jocuri cu transformers frumoase, jocuri cu transformers tari, jocuri cu transformers noi, jocuri cu transformers de copii, jocuri cu transformers pentru copii, jocuri cu transformers faine, jocuri cu transformers cool, jocuri cu transformers misto,

Jucat de: 6884 Ori

Punctaj Joc: 0 / 100

MASINA TRANSFORMERS - JOCURI CU TRANSFORMERS

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI CU TRANSFORMERS

Comenteaza jocul MASINA TRANSFORMERS

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: