TRANSFORMERS DEVASTATORS - JOCURI CU TRANSFORMERS

Publicitate

Nume Joc: TRANSFORMERS DEVASTATORS

Descriere Joc: Transformers Devastators este noul joc de pe Cartoon Network in care va trebui sa conduci toate aceste masini ale super eroilor tai preferati ce vor sa te ajute sa castigi lupta dintre bine si rau, lupta care nu este niciodata dusa la capat avand in vedere diferitele obstacole pe care le vei intalni de-a lungul traseelor si nivelelor de dificultate. Mai intai vei putea sa alegi toate acesti roboti care se vor transforma in cele din urma astfel incat sa ajungi la finalul misiunii si sa te feresti de obstacolele pe care le ai in fata. Mai intai masina sport Chevrolet Chamaro este o masina de mare viteza, insa la fel de bine poti sa alegi furgoneta Ironhide care este o masina mai mare la fel ca un camion de transport. Optimus Prime este un camion mare, un adevarat tir la care poti sa legi inclusiv o remorca si sa mergi cu el la aceste intreceri, curse cu masinile Transformersilor. Jazz este o masina mai mica pe care o poti conduce, insa sa u crezi ca dimensiunea ei este un impediment in castigarea curselor sportive cu masinile Transformers.

Instructiuni Joc: cu sagetile va trebui sa dai tot ceea ce ai mai bun in tine si sa incerci sa castigi din ce in ce mai multe nivele de dificultate in noul joc oferit in mod gratis tuturor copiilor si fanilor desenelor animate de pe Cartoon Network.

Cuvinte Cheie: jocuri cu transformers, jocuri cu transformers prime, jocuri cu transformers 2, jocuri cu transformers 3, jocuri cu transformers 4, jocuri cu transformers 5, jocuri cu transformers 3d, jocuri cu transformers prime 3d, jocuri cu transformers noi, jocuri cu transformers animated, jocuri cu transformers optimus prime, jocuri cu transformers cu masini, jocuri cu masini transformers, jocuri cu robotii transformers, jocuri cu transformers 2012, jocuri cu transformers 2013, jocuri cu optimus prime, jocuri cu bumblebee, transformers devastators demise, jocuri transformers,

Jucat de: 8327 Ori

Punctaj Joc: 68 / 100

TRANSFORMERS DEVASTATORS - JOCURI CU TRANSFORMERS

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI CU TRANSFORMERS

Comenteaza jocul TRANSFORMERS DEVASTATORS

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: