BOLT IN MISIUNE DE SALVARE - JOCURI DE ACTIUNE

Publicitate

Nume Joc: BOLT IN MISIUNE DE SALVARE

Descriere Joc: Un super joc cu cainele Bolt in care va trebui sa il ajuti pe acesta sa treaca de toate probele de dificultate pe care le are in noua actiune in care a fost pus. Mai inatai va trebui sa iti alegi misiune in care vrei sa joci, dupa care sa incepi sa treci peste obstacolele pe care le ai in cale, sa sari peste pietrele, gropile precum si craterele din calea ta, in momentul in care gasesti mancare pentru cainele sportiv alb incearca sa le aduni pentru a obtine puncte bonus din ce in ce mai multe si a castiga astfel noi nivele de dificultate pentru tine. Castiga din ce in ce mai multe misiuni secrete pe care le ai de la politie deoarece doar asa vei reusi sa ajungi la finalul salvarii celorlalte animale din noul joc pentru copii. Jocul pentru copii este oferit in mod gratis copiilor care vor sa il ajute pe Bolt sa treaca de misiunea de salvare.

Instructiuni Joc: cu sagetile va trebuie sa il ajuti pe cainele Bolt sa treaca de toate probele pe care le are in noul joc online cu Bolt in Misiune de Salvare.

Cuvinte Cheie: jocuri cu bolt, jocuri cu animale, jocuri cu cainele bolt, jocuri cainele in misiune, jocuri cu caini, jocuri de actiune cu caini,

Jucat de: 5973 Ori

Punctaj Joc: 67 / 100

BOLT IN MISIUNE DE SALVARE - JOCURI DE ACTIUNE

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI DE ACTIUNE

Comenteaza jocul BOLT IN MISIUNE DE SALVARE

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: