XIAO XIAO 8 - JOCURI DE ACTIUNE

Publicitate

Nume Joc: XIAO XIAO 8

Descriere Joc: Xiao Xiao opt este ultima parte a jocurilor Xiao in care va trebui sa iti pui mintea la contributie si sa ii ajuti pe toti adversarii pe care ii ai in fata ta sa castige cele mai bune rezultate in luptele, bataliile pe care le duc de-a lungul timpului, iar tu va trebui alaturi de Stickman sa gasesti armele potrivite pentru a porni in misiunea stabilita de la bun inceput, insa care nu va fi deloc usoara, dar cu ajutorul tau precum si a diferitelor tehnici de lupta pe care le stapanesti va trebui sa gasesti solutiile necesare astfel incat sa castigi cat mai multe puncte. Indiferent ca ai in mana un pistol automat, o mitraliera, u cutit sau orice alta arma va trebui sa incerci sa iti duci misiunea la bun sfarsit si sa nu lasi nici un inamic in fata ta pe insula terorii. Nu te impacienta in momentul in care nu ajungi sa castigi punctele bonus puse la cale deoarece acestea nu iti vor da alte arme decat te vor ajuta sa ajungi cat mai sus in clasamentul jucatorilor acestui nou joc cu impuscaturi si misiuni de actiune Xiao Xiao.

Instructiuni Joc: cu sagetile va trebui sa te deplasezi alaturi de Xiao, iar de la mouse va trebui sa tragi cu armele pe care le ai in tot adversarii ce sa apropie spre tine fara sa ti cond.

Cuvinte Cheie: jocuri cu xiao xiao, jocuri xiao xiao 8, jocuri xiao xiao 7, jocuri xiao xiao 9, jocuri xiao xiao 10, jocuri xiao xiao 11, jocuri xiao xiao 12, jocuri cu impuscaturi, jocuri cu impuscaturi 2012, jocuri cu impuscaturi 2013, jocuri cu arme 2013, jocuri de actiune 2013, jocuri cu soldati in misiune, jocuri japoneze, jocuri chinezesti,

Jucat de: 4220 Ori

Punctaj Joc: 100 / 100

XIAO XIAO 8 - JOCURI DE ACTIUNE

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI DE ACTIUNE

Comenteaza jocul XIAO XIAO 8

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: