ZHU ZHU PETS IN LABIRINT - JOCURI CU ZHU ZHU PETS

Publicitate

Nume Joc: ZHU ZHU PETS IN LABIRINT

Descriere Joc: Noul joc cu hamsterii Zhu Zhu Pets este foarte distractiv dar in acelasi timp foarte interactiv si ganditor astfel incat de data aceasta va trebui sa ii ajutam pe hamsterii nostrii sa gaseasca cele mai rapide solutii astfel incat sa ajunga la finalul cuburilor si canalelor prin care circula ei. Mai intai va trebui sa iti alegi hamsterul pe care-l placi cel mai mult, dupa care sa incerci sa il coordonezi cat mai bine astfel incat sa ajungi cu el la finalul probelor sportive precum si a nivelelor jocurilor cu aceste animale deosebit de frumoase si distractive. Ceea ce va fi cel mai complicat este sa nu te impotmolesti in aceste tuburi, in labirintul pe care-l ai deoarece de cele mai multe ori vei alege calea si traseul gresit pentru acesta ceea ce iti va provoca o scadere de puncte bonus in contul tau Zhu Zhu.

Instructiuni Joc: cu sagetile va trebui sa controlezi aceste animalute deosebit de frumoase si de jucause astfel incat sa reusesti sa acumulezi punctajul maxim pentru fiecare dintre ei in cel mai scurt timp posibil la morcovul, legumele si fructele pe care le ai in acest joc.

Cuvinte Cheie: jocuri cu labirintui, jocuri cu labirint, jocuri zhu zhu pets in labirint, jocuri zhu zhu pets noi, jocuri cu soriceii zhu zhu pets, jocuri zhu zhu pets 2012, zhu zhu pets online games, jocuri cu zhu zhu pets, jocuri zhu zhu pets, jocuri cu hamsteri zhu zhu pets, jocuri cu hamsterii zhu zhu pets, jocuri cu hamsteri, jocuri cu animale, jocuri cu soricei,

Jucat de: 7351 Ori

Punctaj Joc: 47 / 100

ZHU ZHU PETS IN LABIRINT - JOCURI CU ZHU ZHU PETS

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI CU ZHU ZHU PETS

Comenteaza jocul ZHU ZHU PETS IN LABIRINT

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: