ZHU ZHU PETS RACE - JOCURI CU ZHU ZHU PETS

Publicitate

Nume Joc: ZHU ZHU PETS RACE

Descriere Joc: Incearca chiar acum noul joc cu hamsterii Zhu Zhu Pets in care va trebui sa te concentrezi la maxim in cazul in care vrei sa ne arati tuturor cat de bun si de priceput esti la conducerea si ghidarea acestor hamsteri care desi nu sunt mari sunt foarte rapizi si puternici, insa de cele mai multe ori nu stiu exact pe care dintre aceste treasee sa o ia pentru a ajunge la mult doritul morcove pentru care este in stare sa faca orice. Dupa ce reusesti sa gasesti traseul potrivit astfel incat sa ajungi la morcovi va trebui sa mergi de pe loc cu prietenul tau, hamsterul Zhu Zhu si sa incerci sa il coordonezi pe acesta cat mai bine astfel incat sa ajungi exact prin locurile potrivite, iar apoi sa mananci fructele si legumele pe care le ai. Mare grija la obstacolele pe care le ai la tot posul, incearca sa te feresti de ele deoarece doar asa poti castiga puncte bonus pentru ajungerea in fruntea clasamentului jucatorilor.

Instructiuni Joc: cu mouse-ul va trebui sa coordonezi hamsterul vaforit in noul joc de copii oferit in mod gratis tuturor jucatorilor.

Cuvinte Cheie: jocuri zhu zhu pets la curse, jocuri zhu zhu pets si morcovi, jocuri zhu zhu pets noi, jocuri cu soriceii zhu zhu pets, jocuri zhu zhu pets 2012, zhu zhu pets online games, jocuri cu zhu zhu pets, jocuri zhu zhu pets, jocuri cu hamsteri zhu zhu pets, jocuri cu hamsterii zhu zhu pets, jocuri cu hamsteri, jocuri cu animale, jocuri cu soricei,

Jucat de: 6542 Ori

Punctaj Joc: 0 / 100

ZHU ZHU PETS RACE - JOCURI CU ZHU ZHU PETS

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI CU ZHU ZHU PETS

Comenteaza jocul ZHU ZHU PETS RACE

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: