ZHU ZHU PETS - LOVESTE HAMSTERII - JOCURI CU ZHU ZHU PETS

Publicitate

Nume Joc: ZHU ZHU PETS - LOVESTE HAMSTERII

Descriere Joc: Un nou joc a fost adaugat in categoria jocurilor cu Zhu Zhu Pets in care va trebui sa iti pui mintea la contributie si in acelasi timp sa gasesti solutiile potrivite pentru castigarea cator mai multor nivele de dificultate, pentru ajungerea la finalul probelor sportive in cel mai scurt timp si pentru nimicirea acestor hamsteri cae ies pe rand din gaurile aparatului. Foloseste-te de ciocanul pe care-l ai in mana pentru a distruge aceste animale care ies si se stramba urat spre tine aplicandu-le cate o lovitura fiecarora in cel mai rapit timp posibil. Nu te impacienta in cazul in care vei observa ca pe gaurile pe care au venit acesti hamsteri Zhu Zhu vor veni si alte animale la fel ca si soricei, pisici, serpi sau altele, tu va trebui sa procedezi la fel si sa incerci sa ii distrugi cat de repede poti. Noul joc cu animale este oferit in mod gratis tuturor jucatorilor, iar noi va uram spor la joc si sa reveniti cat mai curand pentru a ne distra impreuna.

Instructiuni Joc: cu mouse-ul va trebui sa directionezi cat mai bine aceste lovituri ale ciocanelor si sa acumulezi puncte bonus pentru castigarea nivelelor de dificultate.

Cuvinte Cheie: jocuri zhu zhu pets cu ciocanul, zhu zhu pets free games, jocuri zhu zhu pets noi, jocuri cu soriceii zhu zhu pets, jocuri zhu zhu pets 2012, zhu zhu pets online games, jocuri cu zhu zhu pets, jocuri zhu zhu pets, jocuri cu hamsteri zhu zhu pets, jocuri cu hamsterii zhu zhu pets, jocuri cu hamsteri, jocuri cu animale, jocuri cu soricei,

Jucat de: 7342 Ori

Punctaj Joc: 80 / 100

ZHU ZHU PETS - LOVESTE HAMSTERII - JOCURI CU ZHU ZHU PETS

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI CU ZHU ZHU PETS

Comenteaza jocul ZHU ZHU PETS - LOVESTE HAMSTERII

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: