ABECEDAR CLASA 1 - JOCURI DE LOGICA

Publicitate

Nume Joc: ABECEDAR CLASA 1

Descriere Joc: Incearca chiar acum noul joc de gandire si de invatare pentru copii cei mici care acum invata sa scrie sis a citeasca memorand repede literele pe care le vad. Jocul este un joc in engleza care va avea drept cuvinte simboluri pentru animale si penru obiecte din jurul nostru alaturi de personajele din desenele animate online cu Dora si Diego, iar alaturi de acestia va trebui sa ne miscam destul de bine in cazul in care vrem sa castigam premiul cel mare a acestor jocuri si anume punctajul potrivit caruia sa ajungem in fruntea clasamentului jucatorilor. Mai intai prietenul nostru ne va arata un obiect in carnea cu litere si cifre, dupa care ne va explica cum se scrie si care sunt literele care il compun puse in ordinea potrivita. Dupa ce observam aceste litere ale abecedarului va trebui sa compunem chiar noi singuri literele corespunzatoare cuvintelor afisate in imaginile si pozele jocului in cel mai sucrt timp posibil.

Instructiuni Joc: cu mouse-ul va trebui sa tragem cuvintele potrivite astfel incat sa reusim sa compunem acest cuvant si in cele din urma sa invatam abecedarul precum si intre alfabetul intr-un mod cat mai distractiva si interactiv pentru copii.

Cuvinte Cheie: jocuri abecedar clasa 1, jocuri abecedar gratis, jocuri abecedar romana, jocuri abecedar online, jocuri abecedar pentru copii, jocuri abecedar interactiv, jocuri cu abecedar, jocuri cu litere, jocuri cu dora si abecedarul, jocuri cu dora, jocuri educative, jocuri de inteligenta pentru copii mici, jocuri de logica pentru copii mici, jocuri logice pentru copii mici, jocuri cu alfabet pentru copii, jocuri cu alfabet in romana, jocuri cu alfabet romanesc, jocuri cu alfabet animale, abecedar,

Jucat de: 28422 Ori

Punctaj Joc: 66 / 100

ABECEDAR CLASA 1 - JOCURI DE LOGICA

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI DE LOGICA

Comenteaza jocul ABECEDAR CLASA 1

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare:

e frumooss

larisa caia

e tare

alina