TALKING TOM CAT 2 -

Publicitate

Nume Joc: TALKING TOM CAT 2

Descriere Joc: Talking Tom Cat Doi este un super joc de divertisment in care va trebui sa faci cunostinta cu parte a 2-a a jocului cu pisica vorbitoare care incearca sa te imita in tot ceea ce se poate astfel incat este mult mai desteapta, mai inteligenta precum si mult mult mai vorbareata fata de toate pisicutele care exista pe planeta asta. Mai intai va trebui sa iti pornesti microfonul precum si camera web astfel incat sa reusesti sa comunici cu pisicuta cea haioasa si amuzante in cel mai bun mod posibil deoarece jocul va avea sens in cazul in care pisicuta te va auzi si te va asculta, iar ea in functie de ce a auzit ca ai vorbit va incerca sa reproduca tot ceea ce ai spus in cele mai mici detalii. Mare grija la acest nou joc, incearca sa vorbesti cat mai clar, mai bine la microfonul calculatorului astfel incat pisica vorbitoare sa reuseasca sa spuna tot ceea ce i-ai spus in momentul in care ai vorbit cu ea. Comunicarea dintre voi va trebui sa fie una decenta astfel incat nu ai voie sa injuri sau sa vorbesti vulgar deoarece va injura si ea dupa tine nestiind ce spui. Tine-ti cond ca JocuriGame.com va ofera acest super joc in mod gratis si complet gratuit tuturor jucatorilor precum si vizitatorilor site-ului nostru care vor sa se joace aceste jocuri distractive si haioase. Mare grija la diferitele acitvitati pe care le ai pe marginea jocului astfel incat alaturi de prietenul cel ami bun al acestei pisici poti sa o conturbi, sa o bati, sa o sperii si sa o faci sa se rada. De asemenea cainele vorbitor Ben va avea o punga din hartie pe care o va pocni in spatele pisicii vorbitoare, iar aceasta se va urca pe tavanul si pe candelabrul jocului fiind foarte speriata asa deodata. Dupa aceea cainele Ben se va besi, va trage un partz langa aceasta pisicuta Talking Tom Cat care va fi foarte surprinsa de gestul necugetat al acestui animal astfel incat ii face semn de genul "cainele asta nu este normal" aratand cu mana spre el. Obtine cat mai multe puncte bonus in aceste jocuri deosebit de amuzante si haioase si astfel vei ajunge sa devii primul jucator al topului jucatorilor de acest gen.

Instructiuni Joc: cu mouse-ul va trebui sa executi toate lucrurile pe care le poate face aceasta pisica care vorbeste in noua versiune Talking Tom Cat 2.

Cuvinte Cheie: jocuri cu talking tom cat 1, toate jocurile talking tom cat, jocuri cu pisica vorbitoare, jocuri cu pisica si cainele, jocuri cu pisica amuzanta, jocuri iphone online, jocuri tari, jocuri cu pisica care se misca, jocuri talking tom 4, jocuri talking tom 2, jocuri talking tom 3, jocuri talking tom 1, jocuri cu pisica care te imita, jocuri cu pisica care vorbeste, jocuri cu pisica care repeta, jocuri cu pisica care repeta dupa tine, jocuri cu pisica si cainele in 2, jocuri cu pisica nebuna, jocuri pisica si catelu, jocuri vorbeste cu pisica, jocuri cu animale care vorbesc, jocuri cu animale vorbitoare,

Jucat de: 49208 Ori

Punctaj Joc: 53 / 100

TALKING TOM CAT 2 -

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte

Comenteaza jocul TALKING TOM CAT 2

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare:

Foarte tare jocul...daca se si incarca ar fi si mai bine:(((

Hamude

sunteti niste boi adevarati

tiba adelina

foarte tare jocul daca se incarca

iulia ioana

sei figo

alessandro

vreau jocu TALKING TOM CAT 2 ACUM

ilie