TALKING BEN DOG -

Publicitate

Nume Joc: TALKING BEN DOG

Descriere Joc: Talking Ben Dog este noul jocu amuzant cu prietenii nostrii vorbitor in care il vei gasi doar pe cainele Ben The Dog alaturi de care va trebui sa te distrezi la maxim incercand sa stai de vorba cu el cat mai mult si in acelasi timp sa reusesti sa vorbesti cu ea pe diverite limbi, doar sa te inteleaga. Mai intai va trebui sa ajungi sa vorbesti cu el in limba romana si sa auzi ce spuns, deoarece cu ajutorul microfonului pe care il ai atasat la calculator sau la laptop va trebui sa incerci sa comunici cu el cat mai bine, iar dupa va trebui sa asculti ce a reusit acest animal sa inteleaga si sa te amuzi pe urma vorbelor spuse de acesta deoarece nu va reusi sa reproduca exact toate spuse de tine ceea ce inseamna ca vor iesi intradevar anumite cuvinte intortochiate pe care nu le intelege in totalitate. Desi Ben nu va reusi sa reproduca exact toate cuvintele spune si sa te imite cat mai bine, ceea ce conteaza este ca acesta te va binedispune la maxim deoarece acesta vrea doar sa gaseasca propozitiile potrivite pe care sa ti le spuna. Nu uita sa iti pornesti microfonul calculatorului, dupa care va trebui sa ii pui intrebari cainelui vorbitor si sa iti dai silinta sa gasesti solutiile necesare pentru castigarea cator mai multor probe si puncte bonus ale acestui super joc foarte amuzant si haios. Poti de asemenea sa folosesti butoanele pentru a-l misca pe acest caine vorbaret care vorbeste destul de bine pentru un animal si sa incerci sa il pui sa se miste si sa faca treaba in jurul acestuia. Nu uita ca acest joc este oferit in mod gratis tuturor jucatorilor precum si fanilor acestor prieteni care trebuie sa recunoastem ca sunt deosebit de amuzanti si haiosi, spor la joc si nu uita site-ul pe care ne ditram impreuna la orice ora: www.JocuriGame.com.

Instructiuni Joc: cu mouse-ul va trebui sa faci o treaba cat mai buna si sa incercis a vorbesti cu cainele Ben care se pare ca este deosebit de entuziasmat sa te ajute in diferitele probleme pe care le ai.

Cuvinte Cheie: jocuri cu talking tom cat 1, toate jocurile talking tom cat, jocuri cu pisica vorbitoare, jocuri cu pisica si cainele, jocuri cu pisica amuzanta, jocuri iphone online, jocuri tari, jocuri cu pisica care se misca, jocuri talking tom 4, jocuri talking tom 2, jocuri talking tom 3, jocuri talking tom 1, jocuri cu pisica care te imita, jocuri cu pisica care vorbeste, jocuri cu pisica care repeta, jocuri cu pisica care repeta dupa tine, jocuri cu pisica si cainele in 2, jocuri cu pisica nebuna, jocuri pisica si catelu, jocuri cu pisica si cainele la televizor, jocuri cu cainele vorbitor, jocuri cu cainele care vorbeste, jocuri cu pisica si cainele care vorbesc, jocuri cu cainele vorbitor, jocuri cu cainele ben,

Jucat de: 23680 Ori

Punctaj Joc: 56 / 100

TALKING BEN DOG -

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte

s

s

Comenteaza jocul TALKING BEN DOG

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare:

frumos joc dar ce e rau ca nu se ia dupa tine cum zici tu

mioara

e super si varamia are asa pe tel

magda