PUSCARIASI CARE EVADEAZA - JOCURI DE ACTIUNE

Publicitate

Nume Joc: PUSCARIASI CARE EVADEAZA

Descriere Joc: Noul joc cu Puscariasii care sunt pusi pe evadare este un nou joc in care va trebui sa faci tot ceea ce iti sta in putinta astfel incat sa scapi din puscaria in care ai fost inscris pentru a furat sau a dat anumite spargeri. In puscaria in care esti va trebui sa fi foarte atent in toate directiile deoarece jur imprejur sunt camere de filmat, infrarosii care s-ar putea sa te depisteze si astfel sa te prinda politisti, jandarmii si paznicii care nu vor sa te lase sa scapi din puscaria in care ai intrat. Mai intai va trebui sa te gandesti la planul conform caruia sa reusesti sa evadezi si astfel sa ti-l pui la punct cat mai bine. Dupa ce ai un plan va trebui sa treci la actiune, sa pornesti in misiunea greu de dus la capat, insa care va trebui sa o indeplinesti cat mai repede posibil. Mare atentie la oamenii care patruleaza in puscaria evadarii, incearca sa faci tot posibilul sa nu te vada, sa te ascunzi dupa colturile puscariei, iar in momentul in care tu consideri ca este liber in calea ta va trebui sa o iei la fuga, sa alergi cat mai tare poti insa cu mare grija si atentie.

Instructiuni Joc: cu sagetile va trebui sa controlezi puscariasul care este captiv in puscaria plina de hoti si incearca sa evadezi cat mai repede din noul joc online oferit copiilor cu Puscariasi care Evadeaza.

Cuvinte Cheie: jocuri cu puscariasi care evadeaza, jocuri cu hoti, jocuri cu puscariasi, jocuri in puscarie, jocuri evadeaza, jocuri evadeaza din puscarie, jocuri evadeaza din inchisoare, jocuri cu inchisoare, jocuri la bulau, jocuri cu marea evadare,

Jucat de: 13184 Ori

Punctaj Joc: 66 / 100

PUSCARIASI CARE EVADEAZA - JOCURI DE ACTIUNE

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI DE ACTIUNE

Comenteaza jocul PUSCARIASI CARE EVADEAZA

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare:

tare jocu

jhfdfd

tare jocu

jhfdfd