CUPA CARTOON NETWORK - JOCURI FOTBAL

Publicitate

Nume Joc: CUPA CARTOON NETWORK

Descriere Joc: Incearca noul joc de fotbal cu Cupa Cartoon Network 2012 in care va trebui sa iti pui toate cunostintele tale la indemanare si sa incerci alaturi de personajele din desenele animate dintre care Finn si Jake, Uimitoarea lume a lui Gumball, Ben 10 si extraterestrii, fetitele super eroine Powerpuff Girls, Jhonny Bravo, Dexter precum si altii deosebit de bine pregatiti pentru marele meci de fotbal al Cartoon Network-ului care se desfasoara chiar acum in super actiune sportive online. Fii cat mai atent, ajuta-ti personajele favorite din desenele animate si incearca sa marchezi cat mai multe goluri in portile fotbalului adversarilor. Pentru a castiga cupa Cartoon va trebui sa faci mai mult decat doar sa joci fotbal, va trebui sa traiesti fiecare moment pe care il ai si astfel sa reusesti sa inscri cele mai multe puncte bonus. Nu faulta, incearca sa joci un meci cupal de fotbal deoarece doar asa putem castiga pe cinstite fiecare punct bonus pe care il ai in noul joc sportiv oferit de JocuriGame.com tuturor copiilor in mod gratuit. Nu rata ocazia de a-ti ajuta prietenul cel mai bun, probabil liderul pe care il aclami si il susti in toate actiunile acestuia, insa acum in cupa mondiala Cartoon Network.

Instructiuni Joc: Folosestete de W,A,S,D si SAGETI pentru a merge. Cand esti in atac, apasa pe X penru a suta, si Z pentru pase. Daca esti in aparare, apasa Z pentru a intra in alunecare si X pentru a schimba jucatorii, insa toate acestea va trebui sa le incerci in noul joc Cupa Cartoon Network online.

Cuvinte Cheie: jocuri cupa cartoon network, jocuri cupa cartoon network 2012, jocuri euro 2012, jocuri fotbal euro 2012, jocuri fotbal 2012, jocuri cartoon network 2012, cupa cartoon, jocuri cupa mondiala cartoon network, jocuri cupa mondiala, jocuri fifa, jocuri fifa 2012, jocuri uefa, jocuri uefa 2012, jocuri fotbal 2013, jocuri fotbal ben 10,

Jucat de: 29939 Ori

Punctaj Joc: 77 / 100

CUPA CARTOON NETWORK - JOCURI FOTBAL

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI FOTBAL

Comenteaza jocul CUPA CARTOON NETWORK

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare:

ce ziceti ma e cel mai tare joc de fotbal din lume

ionutleru

sal baieti este adevarat se incarca greu de tot

alex

cel mai naspa joc nu imi merge

alex

tre

seb

Super tare!!!

Mihai

e Tare rau dar se incarca greu

Iannis

se incarca greu. dar e tare!!!!!

rares

tare

stefy

tare joc

sabina

este superb extra

razan

e frumos

manu

cand ati facut jocul ati pus personaje din jocuri

bulgaruflopr@ed

ămi place dar pierd

gabi

cel mai usor joc din lume :))

paul