FOTBAL SALBATIC - JOCURI FOTBAL

Publicitate

Nume Joc: FOTBAL SALBATIC

Descriere Joc: Noul joc de fotbal salbatic este unul dintre cele mai agresive, mai dure si mai grele meciuri de fotbal in care va trebui sa incerci sa faci o partida de fotbal cat mai buna, cat mai interesanta si astfel sa ajungi la finalul nivelelor de dificultate ale fotbalului salbatic. Mare atentie in momentul in care fotbalistii vin spre tine si incearca sa te doboare deoarece nu va fi atat de usor pe cat pare, insa ceea ce conteaza este sa gasesti fotba si puterea in tine astfel incat sa reusesti sa treci de toti fotbalistii mari care nu te lasa sa ajungi la poarta de fotbal si sa dai un gol. Salbaticul meci de fotbal va fi organizat chiar in momentul in care cupa mondiala de fotbal va avea loc, deci va fi un meci deosebit de important. Doboara toti adversarii care sunt in calea ta jucator salbatic al fotbalului. Salbaticii fotbalisti sunt foarte mari, bine facuti si totdeauna in forta astfel incat sa doboare tot ceea ce prinde in cale. Castiga maciul cu cat mai multe puncte bonus astfel incat sa iei toate medaliile precum si cupele jocului.

Instructiuni Joc: Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa gestionezi fotbalul salbatic din noul joc pentru copii, insa toate acestea in jocul de Fotbal Salbatic oferit de JocuriGame.com in mod gratis tuturor pasionatilor de fotbal.

Cuvinte Cheie: jocuri cu fotbal salbatic, jocuri cu fotbal agresiv, jocuri cu fotbal pentru copii, jocuri fotbal 2012, jocuri cu fotbal adevarat, jocuri fotbal dificil, jocuri fotbal american, jocuri fotbal euro 2012, jocuri cu fotbal euro 2012, jocuri fotbal euro cup 2012, jocuri fotbal 3d 2012, jocuri fotbal fifa 2012,

Jucat de: 9531 Ori

Punctaj Joc: 69 / 100

FOTBAL SALBATIC - JOCURI FOTBAL

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI FOTBAL

Comenteaza jocul FOTBAL SALBATIC

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: