FOTBAL 3D - JOCURI FOTBAL

Publicitate

Nume Joc: FOTBAL 3D

Descriere Joc: Noul joc de Fotbal este printre cele mai frumoase jocuri pentru copii 3D in care va trebui sa pui in practica tot ceea ce ai invatat alaturi de cei mai buni jucatori pe care ii ai si astfel sa incerci sa dobori record dupa record, sa castigi din ce in ce mai multe puncte bonus obtinute prin inscrierea de goluri in poarta adversarilor. Mare atentie la marii adversari ai fotbalului 3D care vin spre tine sa te atace, sa iti ia mingea si sa alerge cu ea, insa incearca sa ataci prin alunecare si astfel sa dobori toate recordurile pe care le ai in noul joc pentru copii oferit gratis de JocuriGame.com. Fii cat mai atent la adversarii pe care ii ai pe langa tine si ce incearca sa intre prin alunecare la picioarele tale si sa-ti ia mingea. Nu te feri sa ataci orice adversar care intra la tine in duel, iar in cazul in care vei castiga acest meci va trebui sa sti ca faci parte din echipa mondiala care a castigat cupa europeana in noile jocuri sportive oferite in mod gratis tuturor copiilor care sunt interesati de astfel de jocuri de fotbal tridimensionale.

Instructiuni Joc: cu sagetile si tastele prezentate in joc va trebui sa faci fata tuturor experientelor jocului Fotbal Generation in noul joc de Fotbal 3D online.

Cuvinte Cheie: jocuri fotbal 3d, jocuri cu fotbal pentru copii, jocuri fotbal 2012, jocuri cu fotbal adevarat, jocuri fotbal dificil, jocuri fotbal american, jocuri fotbal euro 2012, jocuri cu fotbal euro 2012, jocuri fotbal euro cup 2012, jocuri fotbal 3d 2012, jocuri fotbal fifa 2012, jocuri fotbal frumoase, jocuri fotbal misto, jocuri fotbal romanesti, jocuri fotbal cu echipe romane, jocuri fotbal cu steaua, jocuri fotbal cu dinamo, jocuri fotbal cu romani,

Jucat de: 8221 Ori

Punctaj Joc: 63 / 100

FOTBAL 3D - JOCURI FOTBAL

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI FOTBAL

Comenteaza jocul FOTBAL 3D

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: