LOVE TEST -

Publicitate

Nume Joc: LOVE TEST

Descriere Joc: Love Test este un joc de testare a iubirii astfel incat sa aflii cat la suta te iubeste persoana pe care o banui ca este aleasa inimii tale si astfel vei reusi sa iti faci o parere de modul in care ve-ti avea voi un viitor impreuna. Ei bine testul dragostei este un joc in care va trebui sa iti bagi numele tau precum si a persoanei iubite, iar in functie de numele voastre jocul va va spune daca va potriviti sau daca nu va potriviti ceea ce este cam adevarat deoarece acest test este real. Uneori jocul iti va arata ca persoana pe care o banui de iubire te iubeste 100% alte ori ea te iubeste mai putin, ceea ce este un semn de intrebare pentru tine. Mare grija la diferitele modul in care introduci numele corecte in casuta jocului deoarece nu ai o sumedenie de incercari, vei avea doar cateva incercari pe care va trebui sa le introduci si astfel sa aflii care este dragostea ta cea mare. Ei bine aceste jocuri cat la suta ne potrivim sau cat la suta ma iubeste sau cat la suta ma place sunt doar niste jocuri online in flash care spun probabilitatea de a te place sau de a te casatori cu o persoana pe care tu o placi doarte mult sau de care este profund indragostita, insa cu certitudine nu toate lucrurile vor sta in asa fel astfel incat aparatul nostru, programul nostru sa nu dea nici o data gres. Cu siguranta ca testul dragostei sau testul de iubire este adevarat intr-o proportie considerabila, insa ceea ce conteaza cel mai mult este iubirea si dragostea pe care o ai fata de persoana de langa tine cea cu care vrei sa iti traiesti intreaga viata. Love-ul test este un indicator care iti va arata intr-o directie in procente masurabile cat la suta considera ca tu te vei potrivi cu persoana alease, insa testul love este un testing care este facut de anumite persoane, de anumite vrajitori care fac farmece si in acest mod reusesc sa stabileasca o conexiune intre cele doua nume ale persoanelor interogate.

Instructiuni Joc: cu mouse-ul va trebui sa mergi in casuta in care sa adaugi toate detaliile jocului, iar de la tastatura calculatorului sa tastezi toate aceste nume ale persoanelor iubite si sa iti dai seama despre loveul care exista intre voi.

Cuvinte Cheie: jocuri love test, jocuri love test 2, jocuri love test bratz, jocuri love tester deluxe, jocuri love tester bratz, jocuri barbi test love, jocuri cat la suta ma iubesti, jocuri cat la suta ma iubeste test, jocuri cat la suta ne potrivim, jocuri cat la suta te potrivesti cu cineva, jocuri cat la suta te iubesc, jocuri cat la suta ne potrivim dupa nume, jocuri cat la suta te iubeste un baiat, jocuri cat la suta iubesti pe cineva, jocuri friv, friv, jocuri friv 2013,

Jucat de: 16513 Ori

Punctaj Joc: 100 / 100

LOVE TEST -

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte

s

s

s

s

Comenteaza jocul LOVE TEST

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare:

E un joc misto de tare incercati si voi!!!! mi-a picat 100% cu.... Asa ca haideti si voi! Spune-ti si la prietenii vostri!!!!:*;)

Diana