BETIVI PE STRADA -

Publicitate

Nume Joc: BETIVI PE STRADA

Descriere Joc: Noul joc cu betivi alcoolici este un joc foarte amuzante in care te pui in pielea unui alcoolic si sa incerci sa faci cat mai multe lucruri astfel incat sa reusesti sa mergi la fel de bine ca el in momentele in care nu reuseste sa se tina pe picioarele lui. Ceea ce este cel mai important in noul joc de copii este sa iti mentii echilibrul alaturi de alcoolicul pe care-l ai si care este beat crita. Bautura pe care a baut-o nu a lasat-o din mana si de aceea ceea ce conteaza este sa gasesti solutiile necesare astfel incat sa nu cazi dupa primii pasi pe care ii faci pe traseul pe care va trebui sa te deplasezi. Mai intai va trebui sa iti gasesti cele mai bune solutii astfel incat sa iti pastrezi cumpatul desi in fata ta nu vezi prea multe lucruri incearca sa nu te impiedici de picioarele tale si sa gasesti drumul potrivit pe unde sa mergi acasa fara sa cazi in santuri sau pe strada pe care umblii dintr-o parte in cealalta ca un adevarat betiv ce esti.

Instructiuni Joc: cu mouse-ul va trebui sa iti pastrezi echilibrul cat mai bine astfel incat sa reusesti sa mergi acasa cat mai repede alaturi de betivii jocurilor pe care ti le-am oferit in mod gratis si complet gratuit.

Cuvinte Cheie: jocuri cu betivi, jocuri cu betivi batausi pe strada, jocuri cu betivi batausi, jocuri cu baieti amuzante, jocuri cu betivi gratis, jocuri cu betivi 2, jocuri cu betivi online, jocuri cu betivi gratis, jocuri cu betivi 3d, jocuri cu oameni betivi, jocuri cu alcoolici, jocuri cu oameni care au baut, jocuri de mentinut echilibrul, jocuri 2013, jocuri online 2013, jocuri noi 2013,

Jucat de: 5156 Ori

Punctaj Joc: 0 / 100

BETIVI PE STRADA -

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte

qq

qq

Comenteaza jocul BETIVI PE STRADA

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: