LUPTE MEDIEVALE - JOCURI CU LUPTE

Publicitate

Nume Joc: LUPTE MEDIEVALE

Descriere Joc: Medievalitatea acestor lupte si batai este una sesizabila prin costumatia pe care lupatorii o au precum si prin diferite alte moduri de a castiga toate aceste lupte, printr-o lupta cinstita si un mod corect de a lupta impotriva acestor monstrii si creaturi ce vin spre tine. Mai intai va trebui sa iti alegi luptatorul medieval alaturi de care va trebui sa mergi in razboi, dupa care sa incepi sa te bati, sa dai cu toate armele pe care le ai si astfel sa castigi din ce in ce mai multe nivele de dificultate. Ai la dispozitie mai multe arme medievala pe care te sfatuim sa le folosesti deoarece doar asa vei reusi sa iti distrugi medievalii adversari care desi sunt de pe vremea anticilor nu sunt atat de usor de doborat. Pune-ti mintea la control si incearca sa dobori tot ce iti iese in cale, nu te lasa sa nu reusesti sa treci de toate probele jocului, si va grija deoarece creaturile verzi sau de diferite culori vin de peste tot si dau cu pietre si cu diferite alte lucruri si obiecte in tine incercand astfel sa te doaboare atat pe tine cat si pe toti oamenii care te sustin in medievalitatea jocului.

Instructiuni Joc: cu sagetile va trebui sa te deplasezi, iar de la SPACE sa arunci cu tot ce iti sta la mana indiferent ca e vorva despre pietre, sabie, sau sabii sau chiar arme pentru a iesi invingator din aceasta batalie deosebit de complicata si complexa.

Cuvinte Cheie: jocuri cu lupte, jocuri cu lupte cu monstrii, jocuri cu lupte medievale, jocuri cu lupte cu pietre, jocuri cu lupte si extraterestrii, jocuri cu lupte faine, jocuri cu lupte cool, jocuri cu lupte misto, jocuri cu lupte 2012, jocuri cu lupte 2013, jocuri cu lupte antice, jocuri cu lupte vechi, jocuri cu lupte de demult, jocuri cu lupte istorice, jocuri 2013, jocuri online 2013, jocuri noi 2013,

Jucat de: 5367 Ori

Punctaj Joc: 20 / 100

LUPTE MEDIEVALE - JOCURI CU LUPTE

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI CU LUPTE

Comenteaza jocul LUPTE MEDIEVALE

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: