LUPTE DE STRADA - JOCURI CU LUPTE

Publicitate

Nume Joc: LUPTE DE STRADA

Descriere Joc: EI bine, strada ramane locul in care au loc cele mai multe lupte si batai deoarece bagabonzii precum si smecherii strazilor sunt mereu la panda, iar in momentul in care o persoana mai batrana sau cineva care are bani circula prin zona acesti baieti vor face tot ceea ce le sta in putinta astfel incat sa reuseasca cat mai repede sa il loveasca, sa il puna la podea si sa nu il lase sa supravietuiasca. Mare grija la diferitele probe de dificultate pe care le ai, incearca sa dai tot ceea ce ai mai bun in tine si sa folosesti stilul potrivit de karate, K1 astfel incat sa iesi castigator din fiecare lupta pe care o ai cu toate personajele din fata ta. Mare grija la diferitele activitati pe care trebui sa le duci la bun sfarsit in momentul in care seful strazii va aparea, insa pana la el e o cale lunga. Incearca sa dobori toti baietii ce iti ies in cale, sa nu lasi nimic sa supravietuiasca in calea ta, sa ataci tot ce prinzi in zona deoarece doar asa vei reusi sa castigi din ce in ce mai multe puncte care te vor face atat pe tine cat si pe ceilalti adversari un luptator de temut care stie sa-si foloseasca cu minutiozitate tehnicele de lupta. Actiunea luptelor incepe in momentul in care adversarii, infractorii vin spre tine, ei bine de atunci va trebui sa sti ca este pe cont propriu si ca trebuie sa dai tot ceea ce ai mai bun in tine astfel incat sa castigi toate luptele pe care le ai stradal.

Instructiuni Joc: cu sagetile va trebuis a te deplasezi, de la SPACE vei putea sari peste oameni sau peste diferitele obstacole, iar de la Z si X sa lovesti cu pumnii si picioarele pe strada plina de luptatori.

Cuvinte Cheie: jocuri cu lupte de strada, jocuri cu lupte pe strada, jocuri cu lupte cu batrani, jocuri cu lupte faine, jocuri cu lupte frumoase, jocuri cu lupte interesante, jocuri cu lupte cool, jocuri cu lupte misto, jocuri cu lupte de copii, jocuri cu lupte 2013, jocuri cu lupte cu picioarele, jocuri cu bunicul luptator, fighting games 2013,

Jucat de: 6063 Ori

Punctaj Joc: 0 / 100

LUPTE DE STRADA - JOCURI CU LUPTE

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI CU LUPTE

Comenteaza jocul LUPTE DE STRADA

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: