LUPTE KICKBOXING 3D - JOCURI CU LUPTE

Publicitate

Nume Joc: LUPTE KICKBOXING 3D

Descriere Joc: Kickboxing-ul este un sport foarte dur practicat in mod special de cei mai puternici si mai fortoti oameni si persoane care rezista la asemenea lovituri si sunt capabile sa reuseasca sa treaca de toate pericolele pe care le au in fata lor. Ei bine in noua misiune pe care te sfatuim sa o practici va trebui sa gasesti solutiile necesare astfel incat sa treci de cat mai multe activitati la care participi si in care va trebui sa devi invingatorul tuturor oamenilor care intra in ringul de bataie. Luptele vor incepe in momentul in care tu iti alegi unul dintre oamenii cei mai potriviti si alaturi de acestia reusesti sa treci de toate activitatile pe care le ai, sa castigi din ce in ce mai multe reprize in meciul de Kickbox care se pare ca tocmai a inceput de indata ce gongul maxic a luat start. Nu te da ianpoi de la nimic, deoarece doar asa poti sa castigi meciuri importante atat pentru tine cat si pentru luptatorii care vin dupa tine, din care sa inveti cum sa te misti, care lovituri sunt mai bune si care este solutia potrivit careia sa ajungi cat mai repede la finalul reprizelor cu cat mai putine lovituri de Kickboxing incasate sau fara pete de sange.

Instructiuni Joc: cu sagetile va trebui sa te deplasezi, iar de la tastele prezentate in joc va trebui sa lovesti cu pumnii, picioarele precum si sa faci magii si vraji astfel incat luptatorul tau miniclip sa iasa castigator mereu.

Cuvinte Cheie: jocuri cu kickboxing, jocuri kickboxing miniclip, jocuri kickboxing 3d, jocuri cu kick boxing, jocuri antrenamente kickboxing, jocuri lupte kickboxing, jocuri lupte kickboxing 3d, jocuri lupte k1, jocuri lupte karate, jocuri lupte k1 3d, jocuri cu lupte 3d, jocuri 3d 2012, jocuri 3d 2013, jocuri cu batai 3d, jocuri cu batai karate, jocuri cu batai k1, jocuri cu batai kickboxing, jocuri miniclip, jocuri miniclip 3d, jocuri miniclip 2012, jocuri miniclip 2013, jocuri arte martiale,

Jucat de: 16563 Ori

Punctaj Joc: 20 / 100

LUPTE KICKBOXING 3D - JOCURI CU LUPTE

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI CU LUPTE

Comenteaza jocul LUPTE KICKBOXING 3D

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare:

clas

tolio