FOTBAL GALACTIC - JOCURI FOTBAL

Publicitate

Nume Joc: FOTBAL GALACTIC

Descriere Joc: Incearca noul joc de Fotbal Galactic in care va trebui sa iti alegi echipa de fotbal pe care vrei sa o reprezinti, dupa care sa incepi sa ajungi cat mai repede in fruntea clasamentului jucatorilor si astfel sa dobori toate recordurile pe care le ai in cale. Mai intai va trebui sa ajungi sa castigi primele meciuri pe care le ai cu jucatorii galactici ai noului joc de copii, un joc sportiv care te pune la treaba si alaturi de care va trebui sa gandesti strategii galactice astfel incat sa castigi fiecare meci pe care il joci. Mare atentie la diferitele probe pe care le ai in noua aventura a ta, incearca sa ajungi sa dobori record dupa record si astfel sa ajungi sa castigi cat mai multe actiuni in defensiva pentru obtinerea punctelor bonus care te vor clasa cat mai sus in clasamentul jucatorilor. Nu pierde mingea galactica si incearca sa fi cel mai bun fotbalist galactic al anului.

Instructiuni Joc: cu ajutorul tastelor de coordonare va trebui sa incerci sa castigi din ce in ce mai multe puncte si astfel sa ajungi la finalul nivelelor de dificultate ale noului joc de Fotbal Galactic oferit in mod gratis tuturor copiilor pasionati de sport.

Cuvinte Cheie: jocuri fotbal 2012, jocuri fotbal galactic, jocuri galactice de fotbal, jocuri fotbalisti galactici, jocuri fotbal ciudate, jocuri fotbal interesante, jocuri fotbal in 2, jocuri fotbal cu fete, jocuri fotbal de fete,

Jucat de: 6082 Ori

Punctaj Joc: 85 / 100

FOTBAL GALACTIC - JOCURI FOTBAL

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI FOTBAL

Comenteaza jocul FOTBAL GALACTIC

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: