LUPTATORII NINJA - JOCURI CU NINJA

Publicitate

Nume Joc: LUPTATORII NINJA

Descriere Joc: Luptatorii Ninja sunt unii dintre cei mai profesionisti luptatori care exista in lumea luptelor profesionale astfel incat de data aceasta va trebui sa dai tot ceea ce ai mai bun in tine si sa incerci sa gasesti solutiile necesare pentru castigarea cator mai multor nivele de dificultate prin distrugerea inamicilor mascati si ninja care vin spre tine. Fiecare luptator care va intra in lupta va trebui sa fie pregatit cat mai bine, sa incerce sa distruga din ce in ce mai multi inamici astfel incat sa castige din ce in ce mai multe puncte bonus, sa ajunga in topul jucatorilor care ajung in bataia finala. Echipeaza-te cu cele mai bune arme pe care le gasesti in noul joc dintre care sabia de ninja care este cea mai cunoscuta, dupa care sagetile si rotitele zimtate cu care va trebui sa arunci in oamenii ce vin spre tine pentru o distrugere totala si castigarea tuturor turneelor luptatoriilor ninja participanti.

Instructiuni Joc: instructiunile de joc le vei avea la inceperea jocului, spor la omorat oameni si castigarea cator mai multe nivele de dificultate.

Cuvinte Cheie: jocuri cu luptatorii ninja, jocuri luptatorii ninja, jocuri cu ninja 2012, jocuri cu ninja 2013, jocuri cu ninja in actiune, jocuri cu ninja in misiune, jocuri cu ninja batai, jocuri cu ninja la lupta, jocuri cu ninja tari, jocuri cu ninja misto, jocuri cu ninja cu sabie, jocuri cu ninja fara sabie, jocuri cu ninja cu arme, jocuri cu ninja fara arme, jocuri cu ninja cool, jocuri cu luptatorii neinfricati, jocuri cu ninja 3d, jocuri cu ninja asasini, jocuri cu ninja in 2,

Jucat de: 4031 Ori

Punctaj Joc: 100 / 100

LUPTATORII NINJA - JOCURI CU NINJA

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI CU NINJA

Comenteaza jocul LUPTATORII NINJA

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: