NINJA GAIDEN - JOCURI CU NINJA

Publicitate

Nume Joc: NINJA GAIDEN

Descriere Joc: Gaiden este unul dintre cei mai bine pregatiti ninja pe care ii avem in jocurile online alaturi de care tu va trebui sa inveti sa te lupti, sa te bati cu sabia intr-un joc deosebit de tare si de interesant, deosebit de atragator in care actiunea incepe dupa ce monstrii si creaturile cerului vor pune stapanire pe intreaga misiune a ta. Mare grija la diferitele obstacole pe care le ai in fata ta, incearca sa gasesti solutii necesare astfel incat sa reusesti sa iti duci la bun sfarsit misiunea si ceea ce este cel mai important sa inveti cum sa folosesti armele pe care le ai cat mai bine, sa reusesti sa distrugi toate creaturile si animalele modificate genetic care vin spre tine. Desi vrajitorii si magicienii nu ar trebui sa iti faca rau, va trebui sa te inveti cu acesti noi oameni care vin spre tine si sunt imbracati la fel ca si preotii deoarece acestia fac magii si vraji care te vor omora.

Instructiuni Joc: cu sagetile va trebui sa il coordonezi pe Gaiden ninja cel puternic, iar de la Z si X sa te lupti cu sabia si sa sari peste obstacolele ce le ai in fata ta.

Cuvinte Cheie: jocuri ninja gaiden, jocuri ninja gaiden 2, jocuri cu ninja puternic, jocuri cu ninja tari, jocuri cu ninja in actiune, jocuri cu ninja la lupta, jocuri cu ninja batai, jocuri cu ninja batausi, jocuri cu ninja scandalagii, jocuri cu ninja cu sabie, jocuri cu ninja saltaret, jocuri cu ninja si magicieni, jocuri cu ninja si vrajitori,

Jucat de: 2465 Ori

Punctaj Joc: 0 / 100

NINJA GAIDEN - JOCURI CU NINJA

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI CU NINJA

Comenteaza jocul NINJA GAIDEN

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: