CALUTUL DIN TURTA DULCE - JOCURI DE FETE

Publicitate

Nume Joc: CALUTUL DIN TURTA DULCE

Descriere Joc: Turta dulce este cunoscuta pentru gustul sau deosebit de delicios si de placut in momentul in care il simtim in gura. Ceea ce este cel mai important in noul joc de copii este sa gasesti solutiile necesare pentru a reusi sa iti creezi calutul tau dulce pe care sa il mananci apoi deoarece dupa cum bine stim acest cal din turta este un cal care poate fi mancat deoarece este dulce si bun bun. Incearca sa potrivesti toate elementele pe care le ai in noul joc astfel incat sa reusesti sa iti duci la bun sfarsit misiunea ta si astfel sa creezi din ce in ce mai multe nivele de dificultate care sa te ajute sa iti duci misiunea la bun sfarsit si astfel sa ajungi a obti un punctaj cat mai ridicat. Incearca sa ii pui o saua din turta pe calul nostru, un ham tot dulce din turta si astfel sa iti creezi un personaj deosebit de interesant si de frumos.

Instructiuni Joc: cu mouse-ul va trebui sa iti duci la bun sfarsit misiunea de a-ti crea prietenul imaginar din turta dulce.

Cuvinte Cheie: jocuri cu cai, jocuri cu caluti, jocuri cu turda dulce, jocuri cu animale, jocuri cu animale 2012, jocuri de fete 2013, girl games 2013, online games 2013, free online games, free games for kids, new games 2013, friv, frive,

Jucat de: 5669 Ori

Punctaj Joc: 0 / 100

CALUTUL DIN TURTA DULCE - JOCURI DE FETE

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI DE FETE

Comenteaza jocul CALUTUL DIN TURTA DULCE

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: