NINJA PE STRADA - JOCURI CU NINJA

Publicitate

Nume Joc: NINJA PE STRADA

Descriere Joc: Noul joc cu Ninja pe Strada este un joc de actiune oferit de Miniclip in care va trebui sa iti pui mintea si spiritul de luptator ninja la incercare astfel incat sa reusesti sa castigi bataliile si razboaiele pe care le vei da impotriva adversarilor care nu inceteaza sa vina spre tine pentru a te distruge si a-ti acapara activitatea. Ceea ce este vital pentru fiecare luptator ninja este sa stie cum sa-si foloseasca armele pe strazile cartierelor pline de infractori, de oameni inarmati cu pusti, pistoale si mitraliere astfel incat sa reusesti sa scapi cu viata din fiecare lupta care incepe pe strada si se va sfarsi tot pe strada. Noul joc cu batai este un joc foarte tare in format 3D in care tehnicile unui ninja luptator sunt evidentiate din ce in ce mai bine, iar din aceste lupte tu va trebui sa inveti sa lupti, sa te bati cu raufacatorii care sunt de cele mai multe ori jefuitorii ce pun vietile cetatenilor in pericol. Desi in joc vei intalni diferite personaje dintre care si fete karatiste, luptatoare la kickbox care vor sa te distruga tu va trebui sa te comporti la fel si sa ataci tot ce iti iese in cale fara nici o evitare in cazul in care vrei sa ajungi luptatorul anului.

Instructiuni Joc: cu tastele W,A,D,S va trebui sa te deplasezi, iar de la J, K, L va trebui sa ataci si sa folosesti tehnicile ninja astfel incat sa castigi aceste lupte de strada, stradale.

Cuvinte Cheie: jocuri cu ninja fata, jocuri cu ninja fete, jocuri cu ninja pe strada, jocuri cu ninja in actiune, jocuri cu ninja in misiune, jocuri cu ninja la lupta, jocuri cu ninja lupte, jocuri cu ninja luptatori, jocuri cu ninja razboinici, jocuri cu ninja puternici, jocuri cu ninja fara sabie, jocuri cu ninja miniclip, jocuri miniclip 2012, jocuri miniclip 2013, jocuri cu lupte 2013, jocuri cu lupte de strada, jocuri cu batai 2013,

Jucat de: 5016 Ori

Punctaj Joc: 0 / 100

NINJA PE STRADA - JOCURI CU NINJA

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI CU NINJA

Comenteaza jocul NINJA PE STRADA

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: