NINJA PLUS - JOCURI CU NINJA

Publicitate

Nume Joc: NINJA PLUS

Descriere Joc: Ninja Plus este noul joc de copii pe care vi-l sugeram in cazul in care doriti sa va puneti in pielea unui ninja deosebit de periculos si de puternic care vrea de fiecare data sa gaseasca solutiile necesare astfel incat sa ajunga sa castige din ce in ce mai multe nivele de dificultate. Ceea ce este cel mai important este sa gasesti armele de care ai nevoie astfel incat sa reusesti sa ajungi sa te cateri pe franghiile pe care le ai in noul joc, precum si sa te folosesti de echipamentul tau cu care ai fost dotat astfel incat sa reusesti sa treci de toate nivelele de dificultate. Foloseste diferitele ustensile pe care un ninja adevarat si real le are la indemana astfel incat sa reuseasca sa ajunga la finalul probelor de dificulatte pe care le are si in cele din urma sa acumuleze punctajul maxim pentru fiecare stagiu pe care il are in noul joc. Folosind toate tehnicile pe care le ai poti sa ajungi in fruntea clasamentului luptatorilor precum si a celor care se razboiesc sa castige din ce in ce mai multe puncte bonus.

Instructiuni Joc: cu mouse-ul va trebui sa arunci lianele pe care un ninja sa se catere si astfel sa ajunga pana la cel mai inalt bloc care exista in acest oras.

Cuvinte Cheie: jocuri cu ninja in oras, jocuri cu ninja cu liane, jocuri cu ninja cu franghie, jocuri cu ninja care se catara, jocuri cu ninja spiderman, jocuri cu ninja frumoase, jocuri cu ninja cool, jocuri cu ninja misto, jocuri cu ninja faine, jocuri cu ninja in 2, frive, friv, jocuri miniclip 2013, jocuri 2013,

Jucat de: 2333 Ori

Punctaj Joc: 0 / 100

NINJA PLUS - JOCURI CU NINJA

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI CU NINJA

Comenteaza jocul NINJA PLUS

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: