POLITIA IN MISIUNE - JOCURI CU MASINI

Publicitate

Nume Joc: POLITIA IN MISIUNE

Descriere Joc: Masina politiei este una dintre cele mai rapide masini de pe planeta alaturi de care tu va trebui sa faci tot ceea ce iti sta in putinta astfel incat sa reusesti sa castigi noi nivele de dificultate, sa ajungi sa treci de toate probele pe care le ai si astfel sa ajungi la finele nivelelor de dificultate. Mare atentie la masinile conduse de anumiti hoti pe care le ai, deoarece tu va trebui sa castigi intrecerea cu hotii de diamante, care au furat lucruri pretioase si sa incerci sa ii prinzi din urma pentru ca politia si politistii sa ii aresteze si sa ii bage la puscarie. Mare atentie la momentul in care este langa acesti oameni din trafic deoarece acestia pot sa te atace si tu sa pierzi echilibrul si astfel sa pierzi puncte importante in clasamentul tau ceea ce va face din tine un pierzator. Incearca sa gasesti cat mai multe misiuni secrete pe care sa le depasesti, sa ajungi sa culegi punctele bonus de pe intreg traseul si sa termini misiunile pe care le ai alaturi de masinile politiei care sunt foarte rapide.

Instructiuni Joc: cu sagetile va trebui sa conduci aceste masini pe care le ai si sa incerci sa treci de toate probele de dificultate pe care le ai, insa toate acestea in noul joc cu Politia in Misiune.

Cuvinte Cheie: jocuri cu masini noi, jocuri cu masini de politie, jocuri cu masini 2012, jocuri cu politia, jocuri cu politai, jocuri cu politia in actiune, jocuri cu politie si hoti, jocuri cu hoti si politai, jocuri urmariri cu politia, jocuri urmariri cu masina politiei, politie,

Jucat de: 4929 Ori

Punctaj Joc: 60 / 100

POLITIA IN MISIUNE - JOCURI CU MASINI

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI CU MASINI

Comenteaza jocul POLITIA IN MISIUNE

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: