SAH PENTRU AVANSATI - JOCURI DE SAH

Publicitate

Nume Joc: SAH PENTRU AVANSATI

Descriere Joc: Ei bine, primul joc de sah pe care dorim sa vi-l prezentam este un joc de sah in care va trebui sa iti pui mintea la contributie, deoarece profesionalismul precum si gandirea rapida vor face diferentele dintre jucatorii care se vor lupta cu mintea pentru castigarea punctelor bonus. Fii cat mai atent la fiecare dintre miscarile pe care va trebui sa le faci, incearca sa dai sah-mat din cat mai multe mutari ceea ce va face din tine cel mai bun jucator de sah, vei ajunge sa castigi din ce in ce mai multe puncte si astfel va trebui sa ne prezinti tuturor strategia pe care ai folosit-o astfel incat sa iti nimicesti adversarii. Nu te lasa batutu de calculatorul care trebuie sa recunoastem ca nu este printre cei mai avansati jucatori de sah, cei mai prfesionalisti, cei mai buni jucatori ai sahului vor fi dezvaluiti la finalul jocului ceea ce va face din tine un adevarat luptator.

Instructiuni Joc: cu mouse-ul va trebui sa directionezi miscarile pe tabla de sah cat mai bine si sa obti punctajul maxim la fiecare nivel de dificultate.

Cuvinte Cheie: jocuri de sah pentru profesionalisti, jocuri de sah pentru avansati, jocuri de sah grele, jocuri de sah usoare, jocuri de sah pentru incepatori, jocuri de sah frumoase, jocuri de sah frumoase, jocuri de sah pentru avansate, jocuri de sah gratis pentru avansati, jocuri de sah dificile, jocuri de sah pt avansati, jocuri de sah 2013, jocuri sah 2013, jocuri de gandire, jocurile mintii, jocuri pentru inteligenti, jocuri de inteligenti, jocuri inteligente, jocuri sah hard,

Jucat de: 17552 Ori

Punctaj Joc: 70 / 100

SAH PENTRU AVANSATI - JOCURI DE SAH

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI DE SAH

Comenteaza jocul SAH PENTRU AVANSATI

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare:

sunt bucuros ca am intrat pe acest joc

puiut953