SAH CU ROBOTUL - JOCURI DE SAH

Publicitate

Nume Joc: SAH CU ROBOTUL

Descriere Joc: Noul joc de sah pe care dorim sa ti-l prezentam inainte de a-l incepe astfel incat sa fi cat mai pregatit pentru diferitele activitati pe care le ai si astfel sa reusesti sa iti creezi din ce in ce mai multe puncte bonus pentru a ajunge in fruntea clasamentului jucatorilor. Ceea ce este cel mai important este sa nu pierzi pionii sahului si astfel sa reusesti sa mananci din adversarul pe care il ai in fata ta. Ei bine, calculatorul va fi reprezentat fizic de un robot foarte dragut, un robotel amuzant care va vorbi cu tine mereu si va incerca sa iti gaseasca diferitele greseli astfel incat sa te incercuiasca si sa te bata la toate meciurile pe care le ai. Fii cat mai atent de fiecare data, incearca sa gasesti fiecare miscare gresita pe care robotul reprezentat de calculator o va face si astfel sa ajungi sa castigi din ce in ce mai multe clasamente.

Instructiuni Joc: cu mouse-ul va trebui sa ne demonstrezi tuturor cat de bun esti, cat de bine te misti in diferitele pozitii ale noului joc de sah cu robotelul.

Cuvinte Cheie: jocuri de sah cu roboti, jocuri de sah cu calculatorul, jocuri de sah usoare, jocuri de sah amuzante, jocuri de sah haioase, jocuri de sah de ras, jocuri de sah cu robotul, jocuri de sah comice, jocuri de sah pentru amatori, jocuri de sah inteligente, jocuri de sah tari, jocuri de sah contra calculatorului, jocuri de sah cu calculatorul, jocuri sah mat,

Jucat de: 12669 Ori

Punctaj Joc: 60 / 100

SAH CU ROBOTUL - JOCURI DE SAH

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI DE SAH

Comenteaza jocul SAH CU ROBOTUL

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: