SAH CU SPIOANELE - JOCURI DE SAH

Publicitate

Nume Joc: SAH CU SPIOANELE

Descriere Joc: Un joc foarte interesant cu spioanele, un joc de sah in care va trebui sa ne demonstrezi tuturor cat de bine reusesti sa te imprietenesti cu aceste fete precum si cu seful lor de la Woop, institutia care serveste omenirii si care ajuta oamenii de peste tot sa creeze bunurile si lucrurile inconjoratoare. Ei bine, acum depinde de tine si de profesionalismul tau la sah astfel incat sa reusesti sa bati toti adversarii pe care ii ai precum si oamenii care incearca din rasputeri sa te doboare. Fii cat mai atent la toate miscarile pe care oamenii cei rai de la Woop la vor face si incearca sa gasesti solutiile necesare astfel incat sa ajungi sa castigi din ce in ce mai multe puncte bonus si spioanele noastre alaturi de Jerry sa evadeze. Dupa ce reusesti sa joci un meci de sah cu oameni, cu spioanele precum si cu infractorii pe care ii ai pe tabla uriasa de sah va trebui sa inconjori oamenii si sa ii tii drept ostatici.

Instructiuni Joc: cu mouse-ul va trebui sa coordonezi intreaga activitate si astfel sa reusesti sa castigi marea lupta si batalie pe care o ai impotriva talharilor.

Cuvinte Cheie: jocuri cu spioanele, jocuri cu spioane, jocuri cu fete spioane, jocuri de sah 3d, jocuri de sah cu fete, jocuri de sah de fete, jocuri de sah de copii mici, jocuri de sah disney, jocuri de sah desene animate, jocuri de sah cu oameni, jocuri de sah reale, jocuri de sah adevarate, jocuri de sah cu hoti, jocuri de sah cu infractori, jocuri de sah interesante, jocuri de sah deosebite, jocuri sah cu batai, jocuri sah cu soldati,

Jucat de: 5731 Ori

Punctaj Joc: 0 / 100

SAH CU SPIOANELE - JOCURI DE SAH

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI DE SAH

Comenteaza jocul SAH CU SPIOANELE

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: