INAZUMA ELEVEN -

Publicitate

Nume Joc: INAZUMA ELEVEN

Descriere Joc: Endou Mamoru este capitanului echipei de fotbal destul de slaba, insa alaturi de care va trebui sa incerci sa castigi cat mai multe meciuri de fotbal cu cei 7 fotbalisti pe care ii ai in noul joc sportive inspirat din desenele animate de la Cartoon Network oferite in mod gratis copiilor. Incearca sa nimeresti mingea de fotbal exact in locul cel mai potrivit, sa o bagi in poarta si astfel sa castigi cat mai multe puncte bonus, insa toate acestea vor fi posibile in noua aventura sportiva a super jocurilor de fotbal cu Eleven. Incearca sa ajungi in fruntea clasamentului jucatorilor de fotbal Inazuma pentru a trece de toate nivelurile jucatorilor. Incearca sa marchezi cat mai multe puncte in campionatul mondial precum si cupa euro la care va trebui sa joci alaturi de super luptatorii pe care ii ai.

Instructiuni Joc: cu mouse-ul va trebui sa faci tot ceea ce este posibil astfel incat sa castigi noul joc Inazuma Eleven online, oferit in mod gratuit tuturor copiilor si fanilor pasionati de loviturile libere de penalty.

Cuvinte Cheie: jocuri inazuma eleven, jocuri inazuma eleven fotbal, jocuri inazuma eleven noi, jocuri inazuma eleven pentru copii, jocuri inazuma eleven penalty, jocuri cartoonito, jocuri penalty, jocuri cu lovituri libere,

Jucat de: 17093 Ori

Punctaj Joc: 57 / 100

INAZUMA ELEVEN -

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte

sd

sd

Comenteaza jocul INAZUMA ELEVEN

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare:

e destul de imi place tare jocul

nume de cod oo6

superrr, ador jocurile de fotbal cu Inazuma Eleven, si tin sa multumesc pentru desenele animate dublate in limba romana de pe site.

nicu

superrrrrr joc!

andrei

buna sunt dan e frumos inazuma ?????

dan

imi place maxim! multumesc!

cineva di africa

de ce emai de ce dati comentari de ce sunteti asa de prosti gata

mada