OBAMA SAH - JOCURI DE SAH

Publicitate

Nume Joc: OBAMA SAH

Descriere Joc: Obama Sah este un joc de sah mai special in sensul ca de data aceasta va trebui sa gasesti solutii cat mai plauzibile astfel incat sa ajungi sa cel mai bun om politic jucator de sah si poate chiar sa iti inveti adversarii sa joace din ce in ce mai bine sah-ul care este un joc de gandire si de indemanare in care va trebui sa previzualizezi cat mai repede miscarile pe care acesta le poate face. Nu te grabi, incearca sa il dobori pe Obama precum si pe toti oamenii care sunt in jurul acestuia. Fi cat mai atent la toate miscarile oamenilor politici care reusesc sa faca aceasta miscare, iar in cazul in care nu reusesti sa iti dobori adversarii va trebui sa reei jocul de la capat cu mai multa rabdare. Deoarece este joc de gandire va trebui sa te misti cat mai repede in tot ceea ce inseamna aceste miscari si sa gasesti strategii care ar trebui sa te ajute sa ajungi cat mai departe in noile jocuri de inteligenta.

Instructiuni Joc: cu mouse-ul va trebui sa gasesti solutii necesare astfel incat sa castigi din ce in ce mai multe puncte bonus.

Cuvinte Cheie: jocuri cu obama, jocuri de sah cu obama, jocuri de sah noi, jocuri de sah tari, jocuri de sah frumoase, jocuri de sah pentru profesionalisti, jocuri de sah pt profi, jocuri de sah avansati, jocuri de sah pentru avansati, jocuri de sah pentru experti, jocuri de sah cu oameni, jocuri de sah cu oameni politici, jocuri de sah 2012, jocuri sah mat,

Jucat de: 9381 Ori

Punctaj Joc: 20 / 100

OBAMA SAH - JOCURI DE SAH

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI DE SAH

Comenteaza jocul OBAMA SAH

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare:

pe bune acuma ce au toate jocurile de aici ca nu merg!!

andra