ELICOPTERE DE RAZBOI - JOCURI CU ELICOPTERE

Publicitate

Nume Joc: ELICOPTERE DE RAZBOI

Descriere Joc: Se pare ca razboiul a inceput, iar toate partile implicate in razboi sunt inarmate in mod special pe linia aeriana si adica cu elicoptere de armata deosebit de puterice, de noi si de capabile astfel incat sa distruga din ce in ce mai multe cladiri, oameni, sa bombardeze baze militare si astfel sa castige razboiul pe care il ai in cale. Fii cat mai atent, incearca sa gasesti solutiile necesare pe care le ai in misiunea ta, gaseste armele pe care le poti folosi in misiunea ta si astfel vei reusi sa dobori toate avioanele pe care le vezi in fata ta. Gaseste din ce in ce mai multe arme pe care le poti folosi impotriva teroristilor care bombardeaza teritoriul de lupta. Desi razboiul tocmai incepuse va trebui sa fi din ce in ce mai ager si astfel sa ajungi sa omori soldatii care trec prin fata ta si care trebuie sa precizam ca sunt inarmati, sa sunt pe faza, iar daca nu reusesti sa ii dobori va trebui sa ii omori va trebui sa sti ca esti pasibil de un razboi impotriva ta. Activitatea razboaielor este aceea ce a cucerii teritoriile pe care lupta incepe, iar cel care reuseste sa invinga va fi nul cuceritor al peisajelor inconjuratoare. Rachetele pe care fiecare elicopter de razboi le are sunt armele lor secrete care se vor folosi doar in momentele de tensiune maxima atunci cand batalia e aproape pierduta, aceasta fiind arma care va trebui sa salveze partea vatamata si sa reuseasca sa stranga un interval de timp necesare reparatiilor elicopterelor razboite. Fortele tale incearca sa te ajute trimitandu-ti diferite lazi cu armamente prin parasute, insa mare grija la tancurile ce vin spre tine care trag cu tunul cel mare, la camioanele si masinile plina cu militari si soldati inarmati foarte periculosi.

Instructiuni Joc: cu sagetile va trebui sa controlezi elicopterul din fata ta, iar de la SPACE sa ataci inamicii ce vin spre tine.

Cuvinte Cheie: jocuri cu elicoptere de razboi, jocuri cu elicoptere si rachete, jocuri cu elicoptere si avioane, jocuri cu elicoptere camioane, jocuri cu elicoptere si bombe, jocuri cu elicoptere de lupta, jocuri cu elicoptere in irak, jocuri cu elicoptere de armata, jocuri cu elicoptere si oameni, jocuri cu elicoptere de pilotat, jocuri cu elicoptere tari, jocuri cu elicoptere 2013, jocuri cu elicoptere gta, jocuri cu elicoptere in desert, jocuri cu elicoptere si impuscaturi, jocuri cu elicoptere si soldati, jocuri cu elicoptere si militari,

Jucat de: 3515 Ori

Punctaj Joc: 0 / 100

ELICOPTERE DE RAZBOI - JOCURI CU ELICOPTERE

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI CU ELICOPTERE

Comenteaza jocul ELICOPTERE DE RAZBOI

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: